View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 13 mar 2011, 11:59:02
lumy5's Avatar
lumy5 lumy5 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: personalizata,South Beach
Date: 175cm, 75kg
Mesaje: 503
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 28 ori in 19 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Citat:
Anterior postat de CrisetenO Vezi mesajul
In Germania, se poate simti diferenta dintre cele doua. Alimentele ecologice, care la noi se cheama bio, au gustul pe care-l aveau cele luate in vremuri de mult uitate de la piata, de la tarani, in timp ce alimentele obisnuite nu. Merita sa incerci gusturile, sa vezi daca sunt diferite, si daca sunt, iti recomand macar carnea sa o iei bio, pentru ca la cate chestii li se injecteaza bietelor animale... e ca si cand ai face o cura de 40 de antibiotice in acelasi timp de fiecare data cand mananci un piept de curcan...
La carne nu se pune problema, majoritatea mi-o trimit ai mei, cea de pasare este crescuta la curte, la tara, iar restul o aleg cu grija. Eu ma refeream la legume si fructe in special. e relativa treaba cu bio, dupa parerea mea, avand in vedere ca si bunica stropeste rosiile cu substante impotriva insectelor, deci nici alea nu sunt 100%bio (teoretic) dar au gustul acela pe care ffff rar il au cele din comert.
__________________
Where there's a will, there's a way


Jurnalul meu
-> http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...eusi-8905.html
lumy5, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2090 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1316 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]