View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 18 oct 2011, 08:58:36
furnicuta's Avatar
furnicuta furnicuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 feb 2010
Locaţie: Busteni, Romania
Vârsta: 36
Dieta: calorie shifting & hipocalorica & carbs<150g/zi
Date: 167cm, 88.6kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sunt anorexica, bulimica sau nu am nimic?

Citat:
Anterior postat de Seleena Vezi mesajul
Cred ca aveti dreptate
Cred ca o sa ma reorientez spre Montignac..
Chestia la mine este ca am perioade cand mananc foarte mult si perioade cand nu pot manca deloc.
Nu imi cere stomacul mancare,creierul imi cere
Revin la ce ti-am spus in primul mesaj: in cazul tau o alimentatie saraca in carbohidrati e periculoasa pentru ca iti poate agrava starile depresive. Iti spun asta din experienta, pentru si eu sunt o persoana emotiva, anxioasa, complexata de greutatea mea. Am incercat inclusiv dieta ketogenica dar mai mult de 3 saptamani nu am reusit s-o tin. Ma simteam tot mai trista, plangeam fara motiv, desi aveam picioarele mai subtiri (piciorele sunt marele meu complex ) si toti ma complimentau ca am slabit in timp scurt.
Regimul Montignac este low-carb si este perfect pentru a te ajuta sa topesti ULTIMELE depuneri de grasime. Daca ai de exemplu 10 kg in plus, incearca sa slabesti 7 mancand echilibrat si ultimele 3 cu Montignac. incearca sa mananci 5 mese echilibrate pe zi (3 principale si 2 gustari - noteaza la ce ora te trezesti; micul dejun il iei cam la 30min-1h dupa ce te-ai trezit si poate consta in 2 felii de paine cu un iaurt sau o omleta din 1 galbenus si 2 albusuri cu legume fara paine sau cereale cu lapte, in fine orice iti face placere. la md incearca sa mananci undeva la 250-300 kcal ca sa ai energie pana la pranz. vei vedea ca iti vei putea controla mai bine pofta de mancare pe timpul zilei) Restul meselor le poti lua din 2,5 in 2,5 ore.
Mancand putin si des vei reusi sa cresti rata metabolismului bazal cu 10%. Adauga si miscarea regulata in ecuatie si vei fi uimita de rezultat.

Recomandarea mea este sa iti rezolvi la un specialist problema cu starea emotionala, sa astepti o perioada sa se stabilizeze lucrurile si abia apoi sa incerci un regim low-carb. Aceste regimuri sunt foarte eficiente, dar nu le poate tine oricine oricand. Parerea mea este ca prioritatea ta trebuie sa fie starea emotionala. Nu ai stari depresive pentru ca te-ai ingrasat, Te-ai ingrasat pentru ca ai stari depresive!!!

furnicuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2642 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2125 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1868 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat