View Single Post
  #15066 (permalink)  
Vechi 23 ian 2015, 09:18:15
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Buna dimineata!
Multumesc, fetelor! :*
O sa fac si al treilea test, da, just in case, azi sau luni. Dar presimt ca nu e nicio indoiala, nu stiu cum. Si se pare ca barbatii chiar simt chestia asta, ca el tot imi batea apropouri, ca bebe, ca parca sani mai mari si tot asa :-)
Ramane de vazut, de fapt trebuie sa hotaram cum facem pentru ca stiu ca trebuie un control imediat cand afli de sarcina si daca e totul bine urmatorul ar fi mai tarziu. Problemu' e ca nu sunt inscrisa la medic de familie pt ca dureaza muuuult procedura si am zis ca poate nu o fi nevoie totusi. Si, daca nu ma insel,la astia toate clinicile, toate cabinetele lucreaza cu GP (medic de familie), nu au ca noi, particulare.
Stiu ca se ia nu stiu ce vitamine, acid folic etc, la prescriptia medicului, nu? Trebuie neaparat sa hotaram ce facem pentru ca trebuie sa fac un control musai.

Cum ati tinut evidenta sarcinii? De cand ati ramas? Sau din prima zi a ultimului ciclu? Sarcina gestationala ar fi de cinci saptamani si patru zile sau 23 de zile de cand banuiesc ca s-a produs minunea

Cred ca pot continua cu 30 days shred level 2, nu?)
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui happygirldiana:
CCristina D (23 ian 2015)