View Single Post
  #1509 (permalink)  
Vechi 16 feb 2012, 19:33:15
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Buna seara,fete dragiAM trecut sa va salut,desi inca nu sunt la dieta..si nu din rea vointa,ci din lipsa de cuptor.Adica am,da mi frica sa-l folosesc,am deschis un subiect nou in care cer heeelp! http://forum.slabute.ro/nevoie-ajuto...ost941733poate poatema puteti ajuta si voi.ASa ca pana rezolv problema tin un fel de hipocalorica..
Citat:
Anterior postat de danielaslim Vezi mesajul
buna dimineatza!
Citat:
Anterior postat de danielaslim Vezi mesajul
ca tot veni vorba de blugis ma laud si eu:miam luat ieri o pereche de blugi turcoaz,marimea 30 si vin largi pe mn
de maine am de gand sa declar razboi la ultimele kg!!

uziti ce ig are conopida aia verde??
Felicitari!si succes cu ultimele kg,sunt cele mai incapatanate,deci..rabdare!
Conopida verde face parte din familia verzei,deci e asemanatoare,ig mic mic,poti sa o mananci cum si cand vrei
Citat:
Anterior postat de madanuta Vezi mesajul
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru!!! Azi am avut programul cam dat peste cap... si nu cu voia mea! Cert este ca am ajuns acasa pe la ora 17, desi stiam ca voi ajunge muuult mai devreme.
Am avut MD obisnuit (fulgi de ovaz cu lapte degresat), pe la ora 14 am gustat o crestatura de telemea, o felita de muschi file si o maslina (nu eram acasa, am fost cumva obligata sa gust), iar cand am ajuns acasa (deci pe la 17.15) am mancat ciorba de vacuta si o felie de telemea.
Pentru ca am inteles ca e voie imediat, acum ciugulesc cateva capsuni. Ce ziceti, mai pot sa mananc eu ceva azi? Si daca da, cam ce-as mai avea voie si dupa cat timp? Asta era dilema!

Va pup pe toate!
E tarziu,au raspuns fetele,eu cand am avut nevoie sa mananc tarziu,am apelat mereu la cate o megasalata din cruditati cu ig mic(varza,morcov,castraveti,salata etc) in care "picam" ceva proteine,si ma simteam satula instant.
Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul
E ok. Mazarea sa fie din cea verde congelata sau uscata si pusa la inmuiat. Mazarea din conserva isi schimba ig pt ca se foloseste zahar ca sa fie conservata, plus ca sta mult in apa aia si nu stiu ce se mai intampla si cu amidonul din ea. Explicatia a dat-o Eva mai demult. Eu am retinut esentialul!


Da, mananci cina normal. Ceva usor, sa-ti placa si sa nu te culci cu burta goala.
Nu stiu de ce maslina aia a fost doar una. Pt ca au ig mic, grasimi nesaturate, merg f bine la mesele PL. E aceeasi chestie ca si la ficat, migdale. In prima carte le taia in faza I, in urmatoarele a revenit si a spus ca sunt ok.
Buna,Ame,ma bucur sa te gasesc tot aici,activa si eficienta ca intotdeaunaCand am plecat eu erai in spitalSper ca esti ok acum,nu am avut timp sa intru prin multe jurnale.
Deci cu maslinele citisem bine eu,pacat ca am citit doar prima carte..Atunci e ok sa mancam si ceva mieji de dovleac,ca tare voiam si nu m-am atins de ei cat tineam monty
Te pup,o seara buna ca te vad verde!

Citat:
Anterior postat de floricica0vesela Vezi mesajul


ma enerveaza doar ca aici nu exista optiunea mai ieftina. nu imi pare rau de cat am dat pe el.
pana la urma l-am luat, e de la dr Oetker, am 5 ani garantie la el, cica. si merge cu baterii normale, creion.

am ochit in schimb un aparat de gatit cu aburi care nu e scump, insa acuma nu am bani si pentru el. abia astept, sper numai sa nu fiu dezamagita si sa-l arunc in ceva colt
Sa-l stapanesti sanatoasa!Am ochit si eu aparatul cu aburiIl iau sigur!Am inteles insa ca mancarea nu are un gust placut.imi dau seama,obisnuite papilele cu tot felul de ameliatori si gust de prajit in uleiuriNe obisnuim noi

Citat:
Anterior postat de Pasy Vezi mesajul
Azi am dat de ceva retete Monti, ce ziceti sa postez in fiecare zi una sau doua si sa va dati cu parerea daca sunt conforme?
Daaa,chiar te rog!Dar daca le copii cu copy/paste de undeva,sa scrii si sursa,altfel nu apar!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de VentoFreddo; 16 feb 2012 at 19:37:12.
Răspuns cu citat