View Single Post
  #15128 (permalink)  
Vechi 24 ian 2015, 23:26:08
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Hey Di! nu trai cu teama in suflet, nu te concentra pe ce e negativ. Concentreaza-te pe ce este pozitiv. Mancatul sanatos, pe cat de greu poate fi la inceput, pe atat de multe beneficii iti va aduce pe termen lung si tie si bebelului. Priveste sarcina ca pe o oportunitate sa iti schimbi putin si stilul de viata. Atata timp cat mananci sanatos si suficient nu ai de ce sa iti faci griji, daca sarcina decurge normal. Imi aduc aminte ca avem o finuta care a nascut acum 6 ani, avea si ea multe kg in plus cand a ramas gravida, si ne-a povestit ca medicul i-a zis ca poftele sunt din cap si ca daca pofteste ceva ft tare sa guste. De ex, sa suga 2 patratele de cioco nu sa manance ciocolata intreaga.

Si, te rog, nu mai porni de la premisa ca nu esti puternica. Niste kg in plus nu te definesc ca om. Actiunile tale te definesc ca om.
Ancuta, incerc sa imi stabilesc mesele, sa fac un program. De mancat mananc trei mese si doua gustari, as vrea sa le si bat in cuie. As mai vrea sa ma invat sa mananc mai multe proteine si mai putini carbi, dar de 60-62 proteine nu sar....
Da, trebuie sa ma concentrez pe ce este pozitiv, cred ca imi va fi mai usor si dupa ce voi merge la primul consult, nu? Si daca nu as mai citi, totusi, zilnic, riscuri peste riscuri in sarcina suprasponderala, cu toate ca trebuie sa le stiu.

Sa stii ca nu am pofte deocamdata. Adica...in limite normale ca si pana acum. In plus, citisem si auzisem si eu ca asta cu poftele, cu "mananc cat doi" sunt doar niste aberatii.
Da, as vrea sa lucrez un pic la stilul de viata, per ansamblu. Vreau sa revin la plimbari, la citit, sa nu mai pierd timpul aiurea cum o fac uneori. As vrea sa nu mai simt ca bolesc chiar daca pe ici pe colo ma mai doare burta. Trebuie sa fac niste schimbari. Gandirea pozitiva aduce lucruri pozitive, nu?
Te pup! Iti multumesc pentru prezenta!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]