View Single Post
  #155 (permalink)  
Vechi 06 iul 2011, 17:01:25
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Slabutele si Bac 2011

Citat:
Anterior postat de curly.light Vezi mesajul
Multumiim!
E utila chimia la facultate? Asta e ok, eu stiu chimie destul de bine si imi parea putin rau ca admiterea la Iasi se da doar la bio - se va face mai greu departajarea. Dar sper sa intru chiar si asa.
Multumim pentru sfaturi

E utila daca vrei sa si intelegi ce vei invata in anul I. Eh lasa ca intr-un fel e mai bine, doar bio, dar cum spuneam avantaje si dezavantaje sunt peste tot. Oricum sper ca sunteti constiente in ce va bagati, ca eu dupa un an am constientizat ca m-am bagat in gaura cu lei (dar nici de-a nu ma las, nici n-am motive).

Mai daca inevti din timp bine, intelegi ce inveti, si faci nenorocirile de grile, intrii sigur, si daca poti, baga tare pt o bursa ca-i bine s aai bani de buzunar, eu n-am mai apucat-o ca a fost an de criza si doar primii 20 au luat...eu am fost a 56-a de pe lista (ca sa ma laud si eu ca nu ma lauda nimeni si simt nevoia ,, 56 din 1854 anul medicinistilor, generatia de tranzitie.....
CU placere si imi place sa dau sfaturi atata timp cat le simt si eu pe propria piele
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat