View Single Post
  #15934 (permalink)  
Vechi 06 apr 2021, 08:47:07
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

N-am mai apucat ieri sa scriu. Am venit de la tara dupa amiaza, pana am despachetat, am facut ceva de mancare, a zburat timpul.
Ieri fara sport, o cafea de dimineata, la pranz doua felii de paine, quark si trei felii de toba, la cina baby hering si salata verde cu castraveti si ceapa si doi pumni de popcorn.
Azi de dimineata cafeaua si 36 de minute body attack cu Les Mills.
In continuare, bratara ma enerveaza si frustreaza ca nu mai masoara ce si cum trebuie. Acelasi workout in doua zile diferite, făcute la aproximativ aceeasi intensitate, pe ceas masoara un nr de minute, pe zone de puls minutele nu insumeaza timpul total al workoutului. Unde mai pui si ca timpul se scurge dar pulsul si caloriile raman "blocate" desi e evident ca am pulsul mult mai sus avand in vedere ca abia mai respir. Nu imi explic ce se intampla.
E drept, anii trecuti nu foloseam smart band si faceam la fel sport, dar acum, daca tot il am, as fi vrut sa il si folosesc... Si e curios cum, la inceput, a masurat ok.
Pozele atasate sunt de la alte antrenamente decat cel de azi, am atasat, ca idee, sa vedeti si voi. Poate folositi si voi si aveti idee.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]