View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 15 iun 2012, 16:08:33
monica6's Avatar
monica6 monica6 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2012
Locaţie: Cambridge, Anglia
Vârsta: 36
Date: 164cm, 66.8kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal monica6 - 15 kg in 6 luni, hope it will work

pentru mine, care am facut facultatea la ASE, in Romania, a fost ca si cand am mers pe o planeta noua.

examinarea s-a axat pe referate si prezentari de grup, nu am avut examene. (la nivel undergraduate vei avea examene..)

aceste referate se fac la un standard de articol stiintific, ca sa zic asa. Aici plagiatul e plagiat. Sunt foarte seriosi in privinta asta, asa ca dureaza ceva saptamani sa scrii o lucrare de 10-15 pagini.

profesorii, multi dintre ei sunt si practitioners, sau fosti practisioners. Am avut profesori care au lucrat/lucreaza la Nokia, IBM, Cadbury, ARM ..adica oameni care povesteau din experiente proprii, nu din carti, ceea ce mi s-a parut interesant.

colegii tai, probabil, vor fi in proportie de 70% de peste tot din lume ceea ce vei vedea, este extraordinar.

mie imi pare super rau ca nu am facut si facultatea in strainatate. cand am terminat eu liceul, in 2007, abia intrasem in UE si nu exista prea multa informatie despre cum poti sa iti finantezi cursul, cum poti sa aplici. tu esti norocoasa ca te vei oobisnui din prima cu sistemul lor de invatamant.

ce sa iti mai spun..viata e foarte scumpa, daca te bazezi numai pe bani din Ro, trimisi de parinti. cand incepi sa castigi banutii tai in lire, parca mai treci peste stresul ala..
"OMG cum sa dau 20 ron pe o calatorie cu autobuzul de 5 min" sau "OMG, cum sa dau 50 de ron sa merg sa mananc in oras", ca sa nu mai zic de chirie, intretinere.... asa ca, te sfatuiesc sa aplici pentru yellow card ASAP. pana il vei primi vor dura ceva luni de zile..numai bine sa te acomodezi cu viata..scoala, cu tot, si apoi vei putea sa iti gasesti un job part time, si sa te bucuri cu adevarat de viata de aici, fara remuscari (cel putin asta a fost cazul meu )
__________________
Jurnalul meu!
monica6, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2100 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1583 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]