View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 03 sep 2011, 00:43:05
bzzz's Avatar
bzzz bzzz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 22 nov 2009
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 151cm, 50.8kg
Mesaje: 2.020
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Cosmetica la domiciliu;Frumusete"fara cheltuiala"

Acnee si iaurt

Rolul pe care iaurtul il joaca in tratarea acneei

Iaurtul previne eruptia cosurilor si acneei deoarece contine acid lactic. Trebuie sa stiti ca persoanele care nu tolereaza lactoza adesea sufera de o proasta functionare a sistemului digestiv, care duce la stimularea glandelor sebacee, rezultand intr-o eruptie acneica. Acum, din moment ce iaurtul nu contine lactoza, nu exista posibilitatea unei eruptii de cosuri.

Este o conceptie grasita ca mancand iaurt in timpul unei eruptii de acnee veti agrava infectia pentru ca iaurtul contine bacterii. Adevarul este ca bacteriile prezente sunt utile, iar bacteriile daunatoare sunt omorate prin cresterea nivelului pH-ului iaurtului. Prin urmare, daca suferiti de acne sau de alte afectiuni ale pielii, este perfect sigur sa mancati iaurt, deoarece ajuta la vindecare, mai putin atunci cand medicul va interzice acest lucru din cauza altor probleme de sanatate.

Retetele preparate in casa folosesc iaurtul pentru a trata acneea deoarece natura acida a iaurtului distruge coloniile de bacterii daunatoare din foliculii de par, care cauzeaza infectia si inflamatia sub forma de acnee. Daca bacteriile daunatoare nu sunt eliminate, atunci pielea va produce sebum in exces, care va accentua acneea si punctele negre.

Includerea iaurtului in tratarea acneei este necesara deoarece iaurtul contine nutrienti esentiali precum zinc si vitamina D, necesari pentru mentinerea sanatatii tesuturilor epiteliale.

Retete pentru ingrijirea tenului

Si iata si vestea buna: pur si simplu aplicati niste iaurt pe fata. Nu e nevoie de altceva. Doar luati iaurt si puneti pe zonele cu acnee. Dupa ceva timp spalati cu apa calduta, iar pielea se va simti supla si catifelata.

In plus, va mai recomand o reteta de la bunica, care chiar a dat rezultate.

Luati 2 linguri de iaurt, un varf de sofran, 1 lingura de ulei de mustar. Amestecati bine si aplicati pe fata. Lasati-o pana se intareste si spalati cu apa calduta. Apoi cu apa rece. Tamponati pentru a suca. Veti avea o piele foarte catifelata si veti scapa de pete si cosuri, cu ajutorul unei masti cat se poate de naturale.

De azi voi incerca sa vad daca functioneaza...
__________________

Nimic nu slabeste si nu distruge corpul omului ca o lunga inactivitate fizica. (Aristotel)



bzzz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1718 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1201 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1460 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de bzzz; 03 sep 2011 at 00:45:33.
Răspuns cu citat