View Single Post
  #16062 (permalink)  
Vechi 14 aug 2021, 18:28:54
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Va salut, daca mai sunteti pe aici, fetelor!
Aproape o luna de cand am fost ultima data pe aici. Nu pot sa tin pasul, drept sa va spun. Ma oboseste in special naveta. Nu am mult de parcurs, suta de km zilnic, dar tot obositor mi se pare. Au incheiat campania la grau si rapita, asadar am lucrat numai la birou in ultimele 3 saptamani. Si e de lucru din plin. Acte multe de prelucrat, de arhivat, etc. Am avut si arendele de platit oamenilor, alta nebunie. Dar e frumos. Ma tine in priza. As putea spune ca m-am acomodat desi mai am multe de invatat. De luni ma mut iar pe teren intrucat incepe recoltarea florii soarelui.
Weekendul trecut am facut si noi o iesire, un soi de miniweekend dar nu prra a fost cu noroc. Am plecat cu masina tatalui, noi trei. La 50 de metri de cabana, in spatele cabanei, la Ranca, a cedat discul de ambreiaj si planetara si uite asa weekendul nostru s-a transformat in cosmar... Copilul s-asimtit bine si am incercat sa depasim momentul pentru a fi el vesel. Am venit acasa cu masina pe platforma, ne-am scuturat de 2000 de lei cu totul pentru reparatii si transport. Am zis ca nu mai plecam niciunde )
Am avut o perioada plina de incercari Ieri dimineata, dupa 30 de km parcursi de la plecarea de acasa spre birou, am fcut pana. Prima mea pana. Si eu cum sunt panicoasa... Facut si eu pana la cap ) Am chemat sotul, pana sa ajunga el a ajuns si un coleg de-ai mei, care se indrepta spre birou, mi-au rezolvat ei masina dar acum plec cu teama cu masina.
Weekendul acesta suntem la Dunare cu cortul. Sper sa fie un weekend bun si frumos fara intampalti neplacute, ca ajunge.

Cat despre "dieta" mea ... Ma mentin in jurul a 81-82 de kilograme, cred ca deocamdata sunt ok asa cu mine desi m-as vrea mai slaba de atat dar... Dupa ora 18:30, cand ajung acasa, nu imi mai arde de sport, desi sotul ajunge inaintea mea si gasesc gatit, ordine in casa, spalat, tot )
M-am lenevit, ce sa mai... Cand ajung acasa mi-e si frica sa ma gandesc la sport )

Acestea fiind scrise, va urez un weekend frumos si linistit si... Sper sa reusesc sa vin mai des aici, ca in vremurile trecute.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 5 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
Axenya (15 aug 2021), lidiuta (14 aug 2021), niculina04 (18 aug 2021), nikytour (15 aug 2021), Zoe (16 aug 2021)