View Single Post
  #16108 (permalink)  
Vechi 25 nov 2013, 22:54:22
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de Antonis Vezi mesajul
Buna seara fetele!
Mihaela povestea ta mi-a placut tare mult!!!!
Si eu voi naște prin cezariana, pot spune ca nu am fff mari emoții, am încredere atat in doctora mea cat si in reputatia spitalului la care voi naște!
Eu am întrebat-o pe doctora dacă voi avea copilul cu mine si mi-a zis ca eu decid, deci dacă vreau copilul poate sta cu mine in salon.
Romy, Mada eu nu am văzut nimic pe net si nici nu vreau.. Îmi este teama ca mi-ar putea afecta starea de liniște psihica si emotionala in care ma aflu.
Altfel eu zilnic fac mici trebutze prin casa, am spalat o parte din hainutele lui bebe si le am si călcat. Încă mai am multe de spalat, insa nu ma grabesc... Intr-o saptamana vine si mama la mine
Dorm greu, ma trezesc din ce in ce mai des noaptea pt vizite la toilet...si cred ca am un soi de contractii... Chiar vroiam sa va întreb... E ca o durere fff acută ce tine in jur de 30 de secunde in partea de jos a burtii dar apoi ma lăsa si revine maxim de alte 2 ori..
Ati avut ceva de genul asta??
Doamne cat am scris!!
Va imbratisez pe toate!
nu am avut dureri de care zici tu. ori fi contractii desi n-ar trebui inca sa fie dureroase. e bine ca nu sunt dese. sau poate ai muncit prea mult
dar stii tu intreaba medicul, mai ales la problemele tale sa nu fie altceva.
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui dorutza:
Antonis (26 nov 2013)