View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 10 oct 2012, 11:20:25
numaivreausafiuplinutza's Avatar
numaivreausafiuplinutza numaivreausafiuplinutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 oct 2012
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 168cm, 89.1kg
Mesaje: 82
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Jurnal numaivreausafiuplinutza - O sa reusesc!!!dar am nevoie de ajutorul vostru

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Buna dimineata,ALex!
Eu cred ca pt inceput e bineSIncer. Nu o sa poti schimba totul brusc!Ai legume in meniu, ai proteina, ai grasimi bune, intr-adevar e corect ce zice Sabi, trebuie sa mai lucrezi la cantitatile fiecarui nutrient dar esti la inceput si te vei obisnui usor usor cu astaCreste usor nr caloriilor, ai destul de putine si cand vei stagna nu vei mai avea ce calorii sa scazi ca sa reiei slabireaMananca fara griji!E mancare buna si sanatoasa!Intr-adevar, iaurtul cu fructe e de scos, dar daca zici ca mai ai 2, merge. SI eu mai mananc din cand in cand iaurt cu fructe, un iaurt la nu stiu cat timp nu a omorat pe nimeni,chiar daca are zahar!
Esti pe drumul cel bun, iubita!Spor in continuare!Ai grija de tine!
Asta e ideea:X E primul meu meniu si pentru inceput sper ca e bine de exemplu si maine am ore de la 8 dimi la 8:30seara...fara "fereastra" sa zici ca pot da o fuga acasa,deci,ce fac sa manac sanatos si 1200 de kcal maine?

Mai am un iaurtel cu fructe,il pap si pe ala si promit ca e ultimul..Mai bine scot un fruct congelat si l amestec un iaurtel,la blender si e perfect:X

O sa incerc sa pap mai bine azi..Ca sunt si mai libera cu facultatea..am avut cursuri doar de la 8 la 12,asa ca imi dedic timpul alimentatiei si miscarii dupa-amiaza..

Multumesc pentru sfaturi:*
numaivreausafiuplinutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1947 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1430 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 656 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat