Subiect: Jurnal Barbara B
View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 10 iul 2013, 10:11:12
Barbara B's Avatar
Barbara B Barbara B este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 iun 2013
Locaţie: Brasov, Romania
Dieta: Rina 90
Date: 158cm, 52kg
Mesaje: 31
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal Barbara B

Nu mai pot de fericire fetelor! Am slabit! 4 KG!
Nici nu imi vine sa cred, cum am reusit atat de mult in atat de putin timp. Cred ca o sa pun aceasta reusita si pe seama faptului ca de multe ori corpul meu slabeste relativ usor pana la 52 de kg si am facut foarte mult sport. Aseara am renuntat la 45 de minute de fitness si am facut 2 ore de bicicleta. Pun reusita aceasta si pe dieta Rina, am uitat eu sa va zic, dar nu am tinut-o deloc strict, aprape mereu trisam si cu toate asta dieta si-a facut efectul.
Nici nu stiu ce sa zic, m-am cantarit pe 3 cantare dieferite pentu ca nu imi venea sa cred.
Tin in continuare dieta dar fara ziua de carbo. O sa tin toate celelalte zile, in ordine si in fiecare o sa mananc ori niste ciocolata neagra( 2 randuri), ori un corn, ceva, ca sa compensez ziua de carbo si daca nu merge ca mine, revin la configuratia clasica a dietei.
Voi ce faceti?
Barbara B, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2119 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1602 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 828 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]