View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 13 mar 2011, 18:55:47
janeline's Avatar
janeline janeline este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mar 2011
Locaţie: Adeje, Tenerife, Spania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorică vegetariană
Date: 165cm, 53.4kg
Mesaje: 58
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Azi voi călca strâmb cu mâncarea. Nu că aș ține morțiș, dar suntem invitați la cină (grătar au spus) de niște prieteni. Mi-am propus să nu fac pe persoana dificilă care ține cură de slăbire și refuză tot ce e pe masă. Voi mânca câte ceva, dar să nu fie cu ou, lapte sau carne. Suntem în post, nu, și asta mă va ajuta în a mă face înțeleasă că de ce nu mănânc o fripturică... E duminică și parcă n-a niciun chef să le explic noile mele principii pro vegetarianism sau să vorbesc despre cura mea de detoxifiere și slăbire. Suntem, de fapt, mai mult amici decât prieteni, și de aceea nu mă simt în largul meu să le povestesc. Ieri am vorbit cu soră-mea (ea e în Sibiu), vorbim rar, și maică-mea i-a spus că, mai nou, sunt vegetariană. Și dă-i cu întrebări și judecăți de valoare de m-a obosit convorbirea.

Revenind la cină, vă spun că azi am mâncat mai puține calorii decât ieri, la aceleași mese, pentru ca să echilibreze cu masa de seară.
Mai precis, la micul dejun - același lucru ca de obicei: 20 g de fulgi de ovăz, 10 g de musli cu fructe, 200 ml lapte de soia fără zahăr adăugat;
-gustarea numărul 1: un măr granny mare - 250 g
-prânz: o salată imensă făcută din frunze de salată verde, mulți castraveți, ceapă verde, ardei gras verde, oțet de mere, doar puțină sare și o linguriță de ulei de măsline. Am scos fructul de avocado pe motive evidente. Mâine mă reîntâlnesc cu el
-gustarea numărul 2: o portocală de 100 g.
Cu tot cu ceaiurile și limonada, trec de 600 kcal.

Sper să nu depășesc la cină 800 kcal. Până la urmă, cât să și mănânc? (o întrebare nu atât de retorică precum aș vrea, grăsimea de pe burtă, coapse și fund stă mărturie că pot să mănânc foarte multe chestii) Singura problemă reală este că s-ar putea să nu mă abțin de la dulciuri... DAR, cum sigur o să fie cu ou sau cu lapte, voi avea două bariere care mă vor opri: dieta și postul.

Dar ce va fi, bun va fi. Mâine mă voi întoarce la mesele hipocalorice și am oricum activitatea fizică deja intrată în rutină. Am citit aici pe forum un sfat foarte frumos: dacă ați încălcat ceva ce v-ați propus, munciți mai departe, că păsările nu îți iau zborul doar o singură dată.