View Single Post
  #176 (permalink)  
Vechi 23 mar 2011, 08:53:06
adydra's Avatar
adydra adydra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 mar 2011
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 42
Date: 167cm, 67.5kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau si eu sa slabesc. am nevoie de sustinatoare!!!

Citat:
Anterior postat de Flora Vezi mesajul
Salut Adriana!! Nu trebuie sa te descurajezi ca nu slabesti.Asi vrea sa-mi spui cat timp ai de cand ti dieta.De cantarit nu e bine sa te cantaresti zi de zi.Eu de exemplu ma cantaresc odata pe saptamana duminica.
Acelasi lucru am patit si eu nu slabeam dar am avut rabdare si dupa o saptamana m-am cantarit si am avut placuta surpriza sa constat ca slabisem 1kg.
E foarte bine ca faci gimnastica si eu fac pilates si yoga 6 zile din 7 (daca nu am vro raceala).Eu am slabit dupa 11 martie pana pe 20 martie 2kg ceea ce e foarte bine cred.Apropo de dulciuri si mie imi plac si nu prea ma pot abtine si mananc ciocolata neagra doua tablete si tot am slabit(dar le-am mancat pe post de gustare.
Nu te descuraja, tine de dieta fa sport si ai rabdare iar rezultatele nu o sa intarzie sa apara.
Regimul meu este disociat pe mese.
Pine mananc numai graham sau neagra si nuamai o felie dimineata.
In afara de mic dejun unde mananc o felie de paine nu amestec proteinele cu carbohidratii(carne,peste,oua,lactate+ orez,paste,paine,cartofi) si nici proteinele inrte ele carne + ou sau ou+branza.Am sa-ti scriu un exemplu de meniu.
Mic dejun ora 8:00
o felie paine graham + barnza+rosie+castravete
Gustare 11:00 doua fructe
Pranz: ora 13:30
Piept de pui la gratar(cat o plama negatit) +salata mixta sau legume la aburi cu o lingurita ulei de masline si zeama de lamaie
Gustare: 16:00
1 sau 2 fructe
Cina 18:00
salata cu putina branaza sau mananc ce am mancat la pranz dar pe jumatate.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Ai rabdare, gandestete in cat timp ai acumulat kg nu le poti pierde repede repede.
Spor la slabit!!
Multumesc din suflet de incurajari.Dieta am inceput-o acum 10 zile dar din pacate sambata trecuta a fost ziua lui tati si am papat tort.Si eu m-am cantarit tot o data dar tot atatea kg aveam:.Sport nu fac deloc din pacate si nici nu combin alimentele intre ele.Probabil metabolismul meu e mai lenes sau poate lipsa sportului,nu stiu.Sper ca incet incet sa scap si eu de kg in plus.Pupici si mutumesc din nou de incurajari..Bafta la slabit in continuare
adydra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1621 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1104 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]