View Single Post
  #177 (permalink)  
Vechi 01 apr 2010, 15:05:44
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: "Slabutele" din Italia

Citat:
Anterior postat de LoLy Vezi mesajul
Din pacate mentalitatea aceasta incuiata cred ca nu se va schimba nici peste 2 secole,iar eu dupa 9 ani de zile m-am obosit sa le tot explic si sa le demonstrez-voi fi mereu LA RUMENA si se enerveaza pt ca eu le raspund NE VADO FIERA!!!
Si eu am noroc cu al meu pt. ca si el mananca mai mult peste si verdura (orice fel de verdeata din campagna,orice ar fi-nici frunzele de ridichi nu ma lasa sa arunc si acelea le mananca cu ulei si otet balsamic).Problema mea e ca eu nu suport pestele-nici mirosul si ce sa mai spun de restul:cozze,gamberi,alici crudi,etc,etc
Toata lumea spune ca Italia e pizza si pasta,dar e si tot ceea ce traieste in mare (mi fanno schifo!!!)
Anumiti crustacei imi placeau si mie, da mi s-a aplecat de la calamari odata si deatunci nimic nu mai imi place
Si eu le zic la fel, ca sunt mandra ca sunt romanca..Si ei ma intreaba da de ce?Nu inteleg..pt ei a fi roman e ceva f uratNu zic de sotul meu, care ar vrea sa se mute in Romania ci de amici in general..halal amici
mai rad de mine cand gresesc dublele lor, si de felul cum vorbesc..Si eu le dau peste nas ca eu in 3 luni vorbeam deja italiana si vorbesc si engleza f bine..da ei.ai vazut ce tufa de Venetia sunt la limbi straineNu stiu nici italiana calumea, intre ei nu se inteleg cand vorbeste fiecare in dialectul lui..sunt falsi, ce mai.
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat