View Single Post
  #17736 (permalink)  
Vechi 26 mar 2014, 00:15:02
jessik's Avatar
jessik jessik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

alta noapte alba, de data asta si cu febra, i-am dat tylenol si i-a trecut, dar a plans mult.. a dormit dim o ora .. si indata o s ail pun iar, fiid dupa amiaza.
simo, stiu ca ii somn, ca il vad obosit, se freaca la ochi, el zilnic doarme dim dupa o ora 2 de la trezire.. si inca o tura pe la 4 5. seara depinde ori 9 sau 10.. seara obs ca adoarme relativ repede..
nu stiu e complicat, niic in brate nu sta la leganat.. in cel mai rau cz dupa ultimile urlete, il alaptez iar si adoarme.dar il mut mereu cand e adormit profund.. daca nu se trezeste si iar vrea sa stea treaz.
apropo de sot. el ma ajuta la baie ca ii palce, il si spala, se joaca cu el, sta cu el, daca am treaba. dar de adormit, nu, ca si asa sta greu si la mine.. noaptea cealalta, am dormit toti 3, ca nu stiam ce sa ii mai fac , asa plangea, se enervvase el, ca trebuie s apelce la serivic si il inteleg. mai ales ca nu se rezolva nimic, da il pun pe dansu sa il adoarma ca nu sta.
in general, ma ajuta prin casa, la toate. dar daca nu are chef degeaba ii zic. nici el nu ma obliga. se mai enerveaza, dar ii zic si eu, nu am putut etc.
daca nu pot face totul, nu e problema.
asa suntem la fel, facem cand putem, si ce e urgent. el are o chestie cu vasele si rufele murdare. dar sa mai baga si expresia, ca el nu a fost acasa sa faca mizerie haha..
si vb aia, de cat sa te certi cu sotul mereu ca nu afce aia si aia, mai bine sa faca ce stie. si sa vrea el. si gata. mor de somn.. sper sa adoarmaaa plodduu
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat