View Single Post
  #17787 (permalink)  
Vechi 30 mar 2014, 10:46:56
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul
Neata!

Simo, inca nu i-am dat lactatele, le voi introduce la 8 luni, cand introduc si a treia masa si o sa ii dau iaurt normal. Ala de bebelusi de la Humana din ce e facut?

Doruta, e dureros rau ca canalul infundat, am patit-o si eu la un moment dat. Masajul e cel mai bun, ideal e masajul in baie calduta. Bine ca acum s-a rezolvat problema
din pacate e tot dureros dar ma bucur ca suge din el, altfel nu puteam sa-l golesc si era mai rau... se vad asa 2-3 canale inrosite, si intr-un loc unde e infundat mai rosu si dureros.. fac masaj, bai calde ca altfel nu curge si apoi cand e gol sanul pun compresa locala cu rivanol (asa mi-a zis dr data trecuta cand am patit-o )

david a stat de la 6 luni jumate in fund, dar razvi nu prea da semne ca ar vrea, el cand il prind de manute se ridica direct in picioare..
miha pana la urma nu il pui in rotobil, asa-i? referitor la sisteme de purtare ce folosesti acum? noi inca suntem in wrap..
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat