Subiect: Jurnal Almara
View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 27 feb 2016, 19:41:05
Almara1's Avatar
Almara1 Almara1 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2016
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 65
Date: 157cm, 63.8kg
Mesaje: 545
Aprecieri acordate: 1.713
Am fost apreciat(a) de 956 ori in 486 mesaje
Implicit Re: Jurnal Almara

Citat:
Anterior postat de Anita Luca Vezi mesajul
Buna!
Ma bucur sa aud ca aveti asa multa incredere in dl dr. Roman Morar, este un om de exceptie. Eu am terminat facultatea in cadrul Agronomiei din Cluj si il cunosc, am fost la dansul si cu baiatul nasei mele cate la 12 ani a fost diagnosticat cu diabet.
Citat:
Anterior postat de orhidee Vezi mesajul

Sunt convinsa ca este un om de exceptie! Eu acum am aflat de el... de la Eugenia... careia ii multumesc inca o data!
In materialul trimis de Eugenia am regasit confirmarea faptului ca exista interese mari ca noi pacientii sa nu ne vindecam! De asta si dau ochii peste cap doctorii la care m-am dus cu analizele perfecte... de asta medicii combat cu atata inversunare veganismul... li se ia painea de la gura... si au intrat in panica... Pentru cine ar mai produce industria farmaceutica daca toti oamenii ar urma vorbele lui Hipocrat: "Fie ca hrana sa-ti fie medicament si medicamentul hrana!" Sunt prea mari interese in joc, iar noi nu suntem decat niste furnici sacrificate!
Da, este un om asa cum trebuie sa fie OAMENII, din pacate sunt din ce in ce mai rari.
Banul, interesul material a ajuns sa inlocuiasca omenia, bunatatea, compasiunea, intelegerea, grija fata de celalalt...
Maria ai primit fisierele in buna ordine? 10 trebuie sa fie. Precis mai gasesti pe net date despre recomandarile dansului daca dai cautare.
Vorba lui "si daca trebuie sa ma uit de doua ori cand trec strada, nu renunt sa ii ajut pe oameni"
Am citit despre patania ta cu doctorita de familie. Urata treaba.
Ca norocu ca a mea e o tipa destupata la minte si onesta, ea insasi recurge la astfel de "tratamente" adica hrana aleasa cu grija, diete sanatoase si ma pot intelege omeneste cu ea. Merg destul de rar la cabinet, si numai de musai, iar atunci cand o fac stie ca nu ma duc sa iau medicamente cu plasa ori sa stau pe la usile spitalelor. Numai chiar strictul necesar, poate nici atat . Si pe tatal ei l-a trimis la dr Roman Morar.
Acum cativa ani, dupa ce ma chinuise un medic la spitalul militar din Cluj -un sef de sectie cica- cu o gastroscopie (abia dupa o vreme mi-am dat seama ca o fi fost prea mic ciubucul pe care i l-am dat si si-a varsat nervii pe stomacul meu) si nu mai voiam sa merg la nici o gastroscopie desi ma supara rau stomacul, slabisem vreo 7-8 kg in 10 zile de tratament cu Nexium, ea saraca insista: "haideti ca va trimit la o fosta colega a mea, la o clinica, asta este blanda, are mână ușoară, etc, etc”. N-am vrut sa merg, ca eram satula si i-am zis :”ce-o fi o fi, nu mai merg nicaieri, trec la leacurile mele babesti”. Si am dat-o pe tinctura de ghintura și ceai hepato-biliar cules din Apuseni, iar dupa trei zile deja puteam sa inghit si sa mananc. Si i-a aplicat si tatalui ei acelasi tratament
Almara1, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1764 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1247 kcal/zi. Pentru a slăbi 2-3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1248 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Almara1:
corinnef (17 mar 2016), kartika (27 feb 2016), marilo (28 feb 2016)