View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 06 aug 2009, 18:37:52
dienusha's Avatar
dienusha dienusha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 aug 2009
Locaţie: Oradea/Timisoara/Londra, Anglia
Vârsta: 37
Dieta: Alimentatie naturala
Date: 170cm, 66kg
Mesaje: 1.020
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ajutati-ma sa fiu slabuta :) Jurnal "dienusha"

Asa arata meniul zilei de azi:
*Cafea cu miere si lapte (taie pofta de dulce si are efect laxativ) 100 calorii
*un ou (85 calorii ) + 2 felii bacon(gatit pe un aparat care scurge grasimea si am indepartat restul de grasime vizibila ramasa) 120calorii
*2 mere (am mancat 1 mai am 1, in total aprox 200 calorii)
*branza Dubliners low fat (50gr = 125 calorii)+ ardei gras rosu (200 gr = 62 calorii )
*iaurt natural (100 gr. = 66 calorii, toata cutia 330 calorii) - nu l-am mancat inca...urmeaza

Total aprox : 1030 calorii, depaseste mia deci e bine.

Apa: Pana acum 1 litru, pana la culcare neaparat 2!

La mine e abia ora 17.17, cand mai am timp sa mananc marul si iaurtul? ufff...nu vreau sa cad in extrema cealalta si sa mananc prea putin pentru ca asa stiu ca abandonez repede. La inceputul dietelor am tendinta sa manac prea putin sau deloc, ca mai apoi sa mananc prea mult. Vreau sa manac cat mai des ca sa imi fac metabolismul mai rapid (asa citisem undeva...sa vedem daca e asa) si sa evit sentimentul de frustrare pe care il creeaza de obicei ideea de dieta.

Asaa...ce mai vroiam sa va zic?
A! azi-dimineata aveam 66.9 kilograme si am de gand sa ma cantaresc odata pe saptamana, m-as cantari odata la 2 saptamani dar nu am rabdare Imi propun sa slabesc pana in 9 septembrie (in 10 e ziua mea), 5 kilograme. Stiu ca pare mult dar sunt inainte de perioada delicata a lunii si stiu ca dupa ce trece elimin vreo 2 litri de apa. Avand in vedere ca sunt la inceput de dieta si ma straduiesc sa consum cat mai putini carbohidrati (exceptandu-i pe cei din fructe si din ocazionala paine integrala) si cat mai putina sare, cred ca o sa pierd destula apa. 5 kg e o tinta cam indrazneata dar sa vedem daca se poate. Si daca o sa fie numai 2 kg tot bine o sa fie. Oricat dar sa fie in minus nu in plus

Activitatea fizica....aici e partea grea.

Azi am facut curat, dat cu aspiratoru`, dat cu mopu`, intins si adunat haine de pe sarma, calcat, urcat si coborat scari (am vreo 10 scari pe care le urc si cobor toata ziua ), am gatit pentru copii (si nici macar nu am gustat )...ce-am mai facut? cam atat...DEOCAMDATA. Imediat ma duc sa sar pe trambulina vreo 15-20 minute (asa e la inceput, cate putin ), apoi fac un mers rapid vreo 30-45 de minute si daca mai ma tin picioarele fac niste genoflexiuni (cine ma invata si pe mine sa le fac corect?).

va pup si va doresc o seara placuta...sau zi...depinde de locatie
dienusha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2138 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1621 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1364 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]