View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 03 sep 2009, 10:52:46
Rori's Avatar
Rori Rori este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: personala,pseudo-vegetariana
Date: 160cm, 43kg
Mesaje: 54
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Inceput de bulimie?! pls HELP!

Neata fetele!

Multumesc pentru sustinere! Cu ajutorul vostru am reusit sa trec cu bine peste ziua de ieri . Oare azi cum va fi..? Azi tre sa fiu ceva mai hotarata pentru ca instinctele isi spun cuvantul ceva mai mult decat ieri.....jumate din mine spune ca trebuie sa mananc...ieri am facut pauza asa ca azi trebuie!!! vreau sa pap pana nu mai pot! Hai..ce poa sa se intample....daca "halesc" destul de mult..o sa vomit fara probleme..nu o sa se puna un gram...azi ma gandesc la cantitati enorme de chokolata ,inghetata si prajituri...

jumatatea rationala zice "Ce-ai innebunit?! Sti doar cum o sa te simti dupa....doar pentru asta scri pe forum..ca sa reusesti sa te abtii....hai ..uite ..daca o saptamana stai cuminte promit ca te las sa iti faci de cap o data...asta daca rezisti 7 zile fara (aproape imposibil ).Parca vroiai sa slabesti...nu mai vrei blugii aia de ieri din Zara? ai zis ca vrei sa intri in nr 36 ...acum ce faci....?!?!?! Nu ti-e bine slabuta nu? Vrei sa te faci...mare? aminteste-ti cum erai la 56....cat o vaca...si bagai si bagai si bagai..era bine nu??? ) "

Adevarul e ca....nu stiu...nu mai stiu nimic...momentan mi-e pofta de dulce....daca as pune pe limba as incepe sa plang...o sa fiu iar dezamagita...ce naibii chiar n-am vointa..? Daca imi scapa situatia de sub control pot sa ajung si la 100 kg in timp record....si dupa ce fac...mananc? ma sinucid?

Am papat la ora 9 30 gr de soia fiarta...100 kal cica...ajunge...azi am pofta de ceva mai consistent...laptic degresat..poate iaurt zuzu cu o,1 parca...
A sunat telefonul..tre sa ies in oras...ce bine...e periculos sa stau singura cand ma viziteaza piticii...revin in cateva ore.


pupici si o zi frumoasa!
Rori, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1322 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 805 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 548 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat