View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 27 mar 2012, 23:16:27
Adeline's Avatar
Adeline Adeline este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 22 nov 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: DUKAN
Date: 170cm, 93kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul (Adeline) unui fluture pe-o stea...

Citat:
Anterior postat de Puffoasa Vezi mesajul
Buna dimineata si bine ai venit

Sustinere si sfaturi, poate chiar si urecheli cand gresesti vei gasi aici tu inarmeaza-te cu rabdare, totul e sa vrei si cu siguranta vom reusi impreuna
Aici, pe forum totul o sa ti se para mai usor cand esti la dieta, si-o spun din proprie experienta le spuneam si fetelor ca daca nu intram zilnic aici, renuntam demult.

Si acum si-o intrebare : Sport faci

Te-am pupat! O zi minunata
Draga Puffoasa,

Am citit cu mare atentie ce mi-ai scris, iar apoi am hotarat sa iti citesc si eu povestea.Desi cuvintele sunt de prisos in ceea ce priveste evenimentele din viata noastra, simt ca ne leaga o experienta ce nu poate fi uitata...o tragedie ce ne marcheaza pentru totdeauna.Insa eu mai stiu si ca tu , din tot ceea ce am citit despre tine, esti o luptatoare !Si presimt ca vom avea conversatii din ce in ce mai interesante.

Referitor la intrebarea ta cu sportul ,inca imi iau inima in dinti sa staruiesc si sa rezist tuturor presiunilor fizice!Usor nu e , dar pana la urma numeste-mi cateva lucruri usoare in toata existenta noastra!

Tindeam sa ma ridic singura mereu, indiferent de greutati, sa fiu una din persoanele individualiste cand venea vorba de greutati si incercari dure, sa par puternica atunci cand nimic nu mai conta si eram ca un dovleac pe-o panta.Acum insa, stiind ca poti realiza totul doar cu suportul moral al celor din jur, totul pare mai usor!

Si trag de mine , dar nu exagerez, pentru ca vreau sa fie totul treptat , pentru ca mai apoi sa pot face oricand fata miscarii.Am invatat sa ma autostimulez din punctul asta de vedere , iar cand iubitul meu e acasa , vine cu mine si imi repeta mereu ca pot mai mult decat imi propun !

In final , necunoscute sunt caile mintii umane , nu?!

Daca vreodata am sa ma abat de la planurile mele , am sa fiu un fluturas neascultator sau pur si simplu imi traverseaza prin minte gandul ca as putea renunta , astept urechelile pe care le pomeneai cu mare , mare drag!!!

Cred ca cel mai important lucru dintre toate cele existente e sinceritatea ...sinceritatea cu noi insine , dar mai ales cu cei din jurul nostru , care atunci cand gresim gasesc modalitatea cea mai buna de a ne indrepta.

Asa ca sunt total de acord cu urechelile pe care le-ai mentionat...probabil o sa ajung la un moment dat sa mi le doresc si eventual sa mai fiu trezita din cand in cand la realitate.

Am sa fac tot posibilul sa nu lipsesc considerabil din acest mediu in care imi face placere sa ma reintorc in fiecare seara!

Cu drag si in speranta unei prietenii sincere,

Un fluturas pe-o stea...
__________________
Cred in salvarea umanitatii...in viitorul cianurei!
Adeline, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2861 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2344 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1570 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]