View Single Post
  #18282 (permalink)  
Vechi 09 mai 2014, 10:43:04
meapasarica's Avatar
meapasarica meapasarica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Dorutza, Viktor nu a mers la gradi decat ieri si azi pe doua saptamani, in rest am fost acasa, ba eu ba tati al meu si am stat cu el.

Dar e mai linistit acum per general, nu mai face atat scandal ca inainte, e doar o perioada, vin iarasi zilele cand e ca o furtuna.

Mai sa stii ca si Viktor are o pasiune pentru sucurile astea cu paiul, noi ii cumparam smoothiuri ecologice fara zahar adaugat si prostii ca si eu i-as baga in ele suc facut de mine, dar nu am timp de asa ceva.

In rest ma bucur ca vorbeste tot mai multe, tot mai clar si o face pe ambele limbi la fel de bine, le distinge intre ele. Saptamana viitoare vine la gradi sa il observe pedagogul special si sa ne ajute cu niste idei cum sa.l facem sa comunice si la gradi. De la toamna va merge la o alta grupa, cu copii mai mari si i-au gasit loc intr-o grupa unde se lucreaza mult cu vorbitul si cu comunicarea, si acolo educatoarele sunt specializate in domeniul asta.

Madalina, nu am avut de a face cu problema, dar stiu ca sunt alte mamici care au mai multa experienta, Diana stiu ca a avut ceva de genul cu Carla
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui meapasarica:
Gea (09 mai 2014), rainbow (09 mai 2014), rommyna (09 mai 2014)