View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 01 apr 2010, 12:14:53
elenutza20's Avatar
elenutza20 elenutza20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: galati, Romania
Dieta: south beach I
Date: 162cm, 63kg
Mesaje: 513
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Credeti in existenta lui Dumnezeu?

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
Acu..depinde pe cine intrebi..De exemplu sotul meu, si filozof si psiholog de meserie, mi-a explicat ca nu dumnezeu a creat omul ci omul l-a creat pe dumnezeu, din nevoia de a explica inexplicabilul, acum mii si mii de ani..Pt ca omul a avut intotdeauna zei, totemuri, dumnezei..sub diverse nume si chipuri.Omul are nevoie sa creada in ceva.
Eu personal am o relatie ciudata cu credinta:de mica vedeam atatea nedreptate si rautate in jur ca ma gandeam ca nu exista niciun dumnezeu..pe urma cand mi s-a intamplat ceva extrem de urat ce am facut?M-a rugam cu lacrimi si cu adevarata credinta..deci credinta era inauntrul meu, ca voiam sau nu..Si faptul ca am asistat practic la o minune a contribuit mult..Acum sunt confuza in sensul ca eu cred ca exista ceva, o forta de neexplicat, nu stiu ce nume are, si ca restul sunt doar legende si metafore..dar sunt si de parere ca ceea ce ne-a fost lasat din batrani trebuie respectat pt ca e un soi de avere inestimabila..si aici eu cred ca intra si credinta...deci aleg sa cred in Dumnezeu, pentru ca altfel ar fi foarte trist.
da, Vento,
si am mai auzit undeva o varianta interesanta : romanii nu au bani de psiholog asa ca se "hranesc" spiritual la biserica,
elenutza20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1800 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1283 kcal/zi. Pentru a slăbi 2kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1284 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat