View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 20:32:12
laur's Avatar
laur laur este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 189cm, 131kg
Mesaje: 45
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Re: Jurnalul de slabit al lui Laur

Citat:
Anterior postat de Dio Vezi mesajul
E bine ca ai pus niste poze. La capitolul dieta nu pot sa-ti dau sfaturi, cel mai bine postezi aici o perioada ce mananci (nu neaparat la nivel de gramaj, in mare) si de acolo se poate corecta, daca vrei asta.

Pot sa-ti dau insa un alt sfat: Sala de forta. Cele mai multe calorii le consumi in cursul zilei, cu activitatile zilnice. Muschii, creierul si restul organelor consuma energie, adica calorii. Cum nu poti neaparat sa cresti activitatea cerebrala sau a celorlalte organe (decat sa spunem sistemul digestiv daca mananci mai mult, ceea ce nu este recomandat), mai ramane doar cresterea consumului energetic dat de muschi. E clar ca nu iti place sa alergi ca nebunu, dar barbatii de obicei se simt in largul lor la antrenamentele cu greutati. Baga sala de forta, o sa ai de castigat din mai multe parti:

1. o sa creasca consumul de calorii de pe urma exercitiilor de forta
2. o sa creasca consumul de calorii pentru refacerea musculara
3. in timp o sa creasca masa musculara, automat crescand consumul de calorii in cursul activitatilor zilnice
4. dupa ce o sa dai jos din grasime, daca o se intample, nu o sa arati dubios.
Salut!!!
Cel mai mult mi-as fii dorit sa merg la sala si sa trag de greutati, dar din pacate am probleme cu coloana ultima oara am fost anchilozat de mijloc 3 saptamani a fost un cosmar , nu doresc nimanui sa aiba asemenea probleme.Acum am iceput sa ma plimb sa trag cate o tura de Herastrau sau 5 ture de Parcul Circului relativ mers grabit.In rest ii trag tare cu dieta masajele anticelulitice cu zat de cafea iar pentru vergeturi o combinatie de tinctura de propolis cu crema de galbenele.
Multumesc!!,pentru sfaturi dar din pacate asa este situatia in care ma aflu.
laur, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2729 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2212 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat