View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 14 mar 2011, 21:49:45
janeline's Avatar
janeline janeline este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mar 2011
Locaţie: Adeje, Tenerife, Spania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorică vegetariană
Date: 165cm, 53.4kg
Mesaje: 58
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Apăi, cât de montată mă dusesem eu să mănânc câte ceva ca să nu se supere gazdele, nici n-am avut ce. Că în afară de mai multe tipuri de carne, la cină n-au fost decât cartofi fierți în coajă cu sare (papas arugadas, se mănâncă în bucătăria spaniolă) și o salată anemică din roșii, ridichi și ardei gras cu ulei. Atâta tot. Și cum mâncarea a venit pe masă la vreo două ore de cum am ajuns acolo (adică pe la 21 și ceva), eram așa de hămesită încât am mâncat mulți cartofi lângă puțina salată. Cam 300 de grame, așa, ochiometric măsurați. Deci o grămadă de hidrocarbonați. Desertul nu m-a tentat rău, nici nu era de post: tartă de înghețată cu frișcă. Pentru mine, gazda cumpărase căpșuni proaspete, că auzise că țin post. Așa că mi-am făcut de lucru cu vreo 12 căpșunele medii.

Problema a fost când am ajuns acasă, că mi se deschisese rău apetitul spre mâncare și aveam un chef să devastez frigiderul încât am continuat cu abaterile: vreo 100 de grame din niște cartofi franțuzești rămași de la prânzul lui Seb în frigider, o linguriță de miere, un măr mare, o pară și.... și niște prune uscate. Multe. Cam 100 de grame. Pe ăstea le-am mâncat după ce credeam că încheiasem cu poftele. Îmi trecusem conștiincios toate abaterile în meniul de pe slăbuțe și era cam miezul nopții când am zis: vreau și niște prune uscate. Deci 240 de calorii în plus la meniu (nu știu cum să adaug un aliment la un meniu deja salvat, o s-o întreb pe Slăbuța, sau poate știți voi cum să fac).

În finalul zilei de ieri am contorizat 1.550 kcal, o zi în care nu am alergat, dar am avut alte activități pierzătoare de calorii: șoping, mers pe jos, gimnastica de dimineață, ceva treabă prin casă

Azi am fost copil cuminte, în ciuda gândirii negative de cu o noapte înainte (îmi spuneam, în timp ce băgam în mine, că gata cu cura mea, până aici m-a ținut voința). Așadar am mâncat corect și am făcut și multă mișcare pe lângă gimnastica de dimineață (care nu a fost așa de dimineață, că m-am trezit pe la 11): am început curățenia de primăvară (de parcă aici e vreodată iarnă) și am muncit ca o furnicuță vreo două ore și jumătate. Mai pe seară mă bag la alergat, că nu se poate mai mult de o zi pauză.

Lumy, să înțeleg că duminica e ziua de trișat și la tine Și mie îmi plac clătitele, dar rar mă pun să fac. Cred că din comoditate, care se dovedește în acest caz benefică. E bine că te-ai putut abține să mănânci doar trei, eu când fac, bag cam vreo șapte-n mine, să fiu sigură că mă satur Și nu subțiri ca ale tale, deci bravo, te admir. Și eu îți doresc ție să ai o săptămână călduroasă și frumoasă și cu mult spor în dietă.