View Single Post
  #193 (permalink)  
Vechi 13 sep 2011, 07:39:36
lacra81's Avatar
lacra81 lacra81 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 05 mai 2010
Locaţie: ....., Romania
Date: 162cm
Mesaje: 8.719
Aprecieri acordate: 6.205
Am fost apreciat(a) de 4.486 ori in 1.918 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

neata,slabutelor
o zi minunata
Citat:
Anterior postat de Ema55 Vezi mesajul
Va rezista, Lacra! Tu vei fi acolo, langa el, iar copilul va sti ca poate pentru ca asa ii vei spune tu: ca el este in stare de orice e mai bun pentru viitorul lui. Scoala la care invata este una foarte buna si nu e singura in Iasi. De aceea concurenta va fi mare. La Colegiul National sunt foarte multi copii care au fost cu fetita mea in clasa si eu stiu cum merg lucrurile. Trebuie sa-l pregatesti sa intre la olimpiada pentru a nu trece de doua ori prin acelasi cosmar, nemaipunand la socoteala faptul ca in prima faza sunt mai multe locuri, deci mai multe optiuni. Copila mea a luat concursurile la toate colegiile la care a fost si a avut de unde sa aleaga unde merge mai departe. Ea nu a fost la nici o testare. Nu vreau sa par ca ma laud, desi - lipsita-mi fie modestia am cu ce - dar vreau sa te invat de bine, din experienta mea. Pe mine nu prea a avut cine sa ma-nvete cum stau lucrurile, dar daca te pot ajuta pe parcursul anului cu ceva, nu ezita sa ma-ntrebi; iti voi spune cu draga inima si-ti pot recomanda si unele auxiliare, culegeri si lucrari din care sa poata lucra baietelul. Ii doresc multa putere de munca, atentie sporita (pentru ca au fost copii deosebit de buni la invatatura care au pierdut din neatentie), concentrare intensa in atingerea scopului dorit si mult, mult, mult noroc (crede-ma, va avea nevoie de el)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
el e un copil cuminte si silitor ..dar vb ta ..si cum stiu si din experienta nepoatei ca se poate intampla orice ..mai ales daca nu sunt atenti
ms pt ajutor ...o sa te deranjez cu ceva intrebari
__________________
jurnal
Greutatea este incorecta. lacra81, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].