View Single Post
  #199 (permalink)  
Vechi 13 sep 2011, 10:56:04
Coccolino's Avatar
Coccolino Coccolino este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bistrita, Romania
Vârsta: 51
Dieta: hipocalorica
Date: 174cm, 98kg
Mesaje: 1.389
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de loralin Vezi mesajul
Buna dimineata !!!Ce grupa scolareasca avem!!!!Miroase a caiete noi si a ajuns pana la mine fosnetul filelor de carte ce se deschid timid si curios la inceput!
Noi avem pretentiile noastre de la copii pt ca ii cunoastem si stim ce potential au...dar noi fetelor ..suntem la fel de silitoare si perseverente ?Eu una nu prea...am scazut sapt asta 200g,i-am si zis mamei ca asta e ultimul pachet cu bunatati din tara pe toamna asta ..pana de Craciun nu mai vreau sa aud de nimic!La Craciun sper din tot sufletul sa intru la mentinere..insa in ritmul asta cred ca la Craciunul anului viitor.
Lora , e foart bine ca ai scazut , eu cu greu m-am urcat azi dimineata pe cintar stiam ca m-am ingrasat in concediu si nu am avut curaj si mare mi-a fost uimirea cind am vazut 88 de la 81,6
asa ca stai chiar foarte bine , esti un exemplu de urmat felicitariiiiiiiiiii
Coccolino, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2276 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1243 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]