View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 28 aug 2012, 23:38:57
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnalul stilului de viata sanatos-Alina (aligrasa)

Citat:
Anterior postat de Aligrasa Vezi mesajul
Am hotarat sa-mi schimb stilul de viata-de la 1masa pe zi-(si aia pe la ora 16 si plina de carbohidrati), bauturi energizante,cafele de la tomomat,patiserie,jeleuri pe la orele21..etc etc la 5mese pe zi-cu legume,fructe,carne slaba si lactate+ ceai de plante(pe care inainte nu l-as fi baut nici cand eram bolnava)...
In plus am inceput sa merg la aerobic de vreo 3luni, mananc sanatos de circa 2luni.
Sper sa pot face asta toata viata. Am si un aparat de masaj pe care-l folosesc la burta si picioare(deja am dat cativa cm jos la pulpanele de sus). Am si un stepper pe care inca nu-l folosesc la adevarata lui valoare.Mai fac si abdomene,exercitii de talie.
De fapt,vreau sa ajung inapoi la kilele pe care le-am avut inainte de sarcina si dupa nastere la vreo cateva luni(pt ca-mi revenisem complet dupa nastere si apoi m-am ingrasat). Vreau sa incap in hainele mele,sa nu mai deschid dulapul plin ochi si sa nu am cu ce sa ma imbrac.Cand merg prin magazine si vad ceva dragut vreau sa-mi vina,nu sa mi se spuna ca nu au marimi asa mari..Multe motive ar fi pt care am decis asta si sper sa reusesc si cu sustinerea Slabutelor.
Draga, Ali!Asa o sa iti spun, nu imi place nickname-ul tau!
Ai facut o alegere buna schimbandu-ti stilul de viata. Exact asa procedam si eu, o masa pe zi si aia plina de carbo, masa nesanatoasa,sucuri, cafele extracalorice, energizante si alte porcarii. Si sa stii ca alimentatia face minuni!Ai sa vezi cum vei incepe sa pierzi in greutate doar eliminand energizantele si sucurile si mancand 3 mese pe zi + 1 sau 2 gustari. Consuma putini cartofi si orez, redu cantitatea de paine si neaparat sa nu fie alba, elimina patiserii si alte dulciuri, carbo rafinati mai exact, adauga un picut de msicare, bine faci ca folosesti aparatul de masaj, e eficient folosit cu regularitate, stepperul de asemenea e eficient!Ai incredere ca vei resusi si...vei reusi!Multa bafta!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]