Subiect: Devin anorexica?
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 19 ian 2013, 17:15:38
Rusu Laura's Avatar
Rusu Laura Rusu Laura este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 10 aug 2009
Locaţie: BM, Romania
Dieta: hipocalorica
Date: 170cm, 62kg
Mesaje: 3.262
Aprecieri acordate: 571
Am fost apreciat(a) de 415 ori in 357 mesaje
Implicit Re: Devin anorexica?

Citat:
Anterior postat de Seleena Vezi mesajul
Am slabit din noiembrie de la 70 kg la 61 (ianuarie). Am zile cand mananc normal sau zile cand mananc un mar pe zi. Uneori imi cumpar lucruri de care imi sunt pofta, ma duc la baie si doar mestec si scuip.
Cand ma uit in oglinda ma vad imensa fata de colegele mele. Stau cu orele si ma uit cu poze cu mine la 71 kg, ma simt mandra dar stiu si vreau sa dau mai mult. Vreau sa devin cat mai slaba.
A inceput sa imi cada parul, am ciclu de 2 ori pe luna (am patit asta si luna asta dar si luna trecuta, mi-a venit la o distanta de 21 zile nu stiu daca e normal), ma simt obosita si de cateva saptamani parca nu imi mai este deloc foame.
Invat dupamiaza si de obicei dimineata mananc un mar, la scoala nimic si cand vin la 6-7 ce gatesc ai mei ca sa nu se supere pe mine nu vreau sa intre parintii la banuieli.
Ce parere aveti? Sunt anorexica, devin ana?
cum ai slabit pana acum? ce, cum, cat mananci/mancai?
sport faci?
fructe, legume mamanci? lipsa de vitamine si minerale duce la oboseala si caderea parului, exfolierea unghiilor, scaderea imunitatii!
deocamdata te incadrezi la o greutate normala...dar de ce scuipi mancarea? adica asta tine deja de psihic...te poti controla...incearca sa nu mai faci asta! iti e pofta..mananci...nu vrei sa mananci...nu manca...dar nu te obisnui cu obiceiuri de genu!
ciclul inca nu se poate spune daca ti-a venit prea rpd sau e ceva problema hormonala...asteapta sa vezi urmatoarele luni...o saptamana in plus sau in minus intr-o luna, doua nu e semn de dereglare hormonala...dar ai grija!
esti tanara!!!! nu face prostii ca la varsta ta cu o alimentatie sanatoasa si sport slabesti foarte frumos!
__________________
Un sir neintrerupt de mici acte de vointa dau un REZULTAT MARE!!!
Jurnal Laura
Rusu Laura, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2091 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1574 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1058 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat