View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 29 nov 2010, 22:39:01
alinagabryella's Avatar
alinagabryella alinagabryella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 nov 2010
Locaţie: galati, Romania
Vârsta: 39
Date: 170cm, 60kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Otita medie supurata la bebelusi

Vreau sa impartasesc si eu experienta neplacuta prin care am trecut cu bebelusul meu!
Bebelusul meu are acum 8 saptamani.Acum o saptamana a inceput sa planga foarte tare,fara consolare seara de seara.Dupa 3 seri de cosmar(intre 7 si 11) a 4a zi am mers la pediatru care a spus k are o durere de urechiusa si mi-a prescris OTOCALM de 3 ori pe zi.I-am pus primele picaturi...si bebe plangea la fel.
A 2 a zi dimineata am mers din nou pt o trimitere la ORL.Doctorita,insa mi-a zis k nu e nevoie k se uita ea in urechea lui.S-a uitat si diagnosticul a fost otita.Dar a precizat k nu vede timpanul fiindca are putina ceara dar e otita sigur.Mi-a dat Zinat si Otocalm.
Dupa o zi jumate fiul meu plangea mai tare asa ca m-am dus la orl dupa ce am sunat pediatra care mi-a zis sa stau linistita k e normal sa mai planga.
Dupa examinare orl-istul mi-a zis k e vorba de o otita externa care se trateaza cu tratament local si k a inflorit mai tare din cauza antibioticului,fiindca otita externa este o bacterie care se extinde mai tare in contact cu antibioticul.
Mi-a dat alcool boric si triderm.
Dupa 3 zile bebe si-a revenit,insa s-a stricat la burtica de la antibioticul pe care i l-am dat 2 zile.I-am dat ceai de menta si acum e costipat si balonat
Asa k m-am dus la un pediatru particular din nou si acum sper sa ii treaca si balonarea.Mi-a dat DEBRIDAT,fiindca are si un pic de colici.
In concluzie mergeti la specialisti si consultati 2 medici macar inainte sa dati un tratament cu antibiotice fiindca un tratament necorespunzator duce la complicatii.
P.S.:copilul plangea fara sa se stranga si dadea din cap si isi ducea mainile catre urechiuse.

alinagabryella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1571 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1054 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat