View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 24 apr 2009, 17:41:25
miha's Avatar
miha miha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 apr 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: dieta personalizata
Date: 175cm, 91kg
Mesaje: 533
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Fetelor, pana la ce varsta e normal sa ai cosuri? Eu fac anul asta 26 ani si inca nu am scapat de cosuri, ce-i drept nu sunt multe, dar sunt urate, foarte dureroase si inflamate.... Mai intelegeam daca am ciclu, am si cosuri, dar nu e obligatoriu.

Anul trecut mi s-a recoltat analiza din niste cosuri de pe spate si diagnosticul pus a fost: stafilococ auriu hemolitic coagulozo pozitiv.

Dermatologul mi-a dat un tratament cu antibiotice Zinnat de un gram 20 zile si inca o solutie, mi-a fost tare frica sa iau aceste antibiotice, 1 gram este prea mult si nu am riscat, avand in vedere ca imunitatea mea e cam varza, nu as distruge-o si cu antibiotice.

Ma gandeam sa merg la un alt dermatolog, dar pana atunci ce as putea sa fac, sa mai calmez aceste cosuri?
Am gasit pe net un tratamemt cu pliculetele de ceai de musetel aplicate pe fata, ieri am incercat pentru prima data, si azi parca sunt mai calme pe fata, dar mi-a aparut unul dureros pe spate, mai exact umar. Cred ca nu scap de antibiotice.... din cate vad.

PS: astept si recomandari de un dermatolog bun in Bucuresti, care v-a ajutat.
Cel la care am mers eu, Giurcaneanu de la bioderm, nu mi-a inspirat incredere, pentru ca in paralel, cu mine, a mers si un prieten cu un furuncul pe coloana si i-a facut varza spatele. Eu nu am mai riscat Asa ca astept recomandarile voastre.
buna slabutza!!! m ar interesa si pe mine acest subiect ...pt ca de foarte mult tim ma lupt cu cosurile de pe fata...
miha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2588 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2071 kcal/zi. Pentru a slăbi 5kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1297 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat