Subiect: Jurnal lorytasea
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 15 iul 2011, 08:50:11
Adrianaa's Avatar
Adrianaa Adrianaa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 15 dec 2010
Locaţie: -, Romania
Dieta: South Beach
Date: 165cm, 58.3kg
Mesaje: 705
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal lorytasea

Citat:
Anterior postat de lorytasea Vezi mesajul
Salut fetelor....sunt noua pe acest forum si am decis sa-mi fak un jurnal.....sunt bucuroasa pentru ca sunt sigura ca voi deveni o slabuta ,deoarece voi slabi sanatos si frumos.De 4 ani am dus o lupta cu kilogramele in plus.....insa o lupta incorecta dupa care am fost nevoita sa ma declar invinsa.De ce?Pentru ca tineam diete drastice ,fara rezultate.....pai am slabit eu cu 3kg minim....maxim am slabit cu 6 kg asta iarna-primavara...dar le-am pus la lok..ei bine nu pe toate...insa oricum chinul prin care am trecut s-a dus pe apa simbetei...din aprilie m-am inregistrat pe acest site...insa nu doream sa aud nici de un fel de slabit sanatos,corect...imi doream sa scap de kg in plus rapid si drastic....pina mai ieri ma infometam..nu mincam nimik si n-am mai rezistat....si am ajuns la concluzi ca voi slabi doar urmind sfaturile slabutelor.....ASA CA VA ROG MULT ...TARE MULT SA MA SFATUITI SI SA MA AJUTATI SA AJUNG LA GREUTATEA DORITA.!!!!: DMERCI

Buna! Bine ai venit,aici vei avea cu siguranta parte de muuuulta sustinere din partea slabutelor,sunt convinsa ca vei reusi!
In primul rand ma bucur ca ai renuntat la ideea cu dietele drastice,te inteleg perfect oricum .. tot de vreo 3-4 ani am inceput si eu sa cresc in latime .Nu ma simteam tocmai bine cand imi spunea cineva "Te-ai mai ingrasat!" Nu conteaza din partea cui vine,ideea e ca eu ma simt de fiecare data groaznic cand aud replica asta.Dupa cum spuneam,te inteleg pentru ca si eu aveam in cap tampenii de genul "5 kg intr-o saptamana,ziua 1 nu mananci nimic,ziua a 2a mananci 2 mere si asa mai departe. Ma simteam foarte prost,ametita,fara energie si deabia puteam sa imi ridic picioarele... Ca stateam ba 3 zile numai cu mere,ba o zi doar cu apa...Tampenii ... Noi nu ne-am ingrasat intr-o saptamana ca sa dam kg. jos asa de repede,singurul lucru care ne ramane e sa fim ambitioase,perseverente si incet dar sanatos sa dam toateee kilogramele care ne supara jos,sa nu se mai intoarca never inapoi.
Pentru inceput ar trebui sa folosesti calculatorul nutritional de pe site,e foarte bun (asta in cazul in care nu il folosesti deja),sa nu scazi sub 1000 de calorii (cred ca asta e prima porunca a acestei comunitati ),3 mese pe zi si 2 gustari + 2 litri de apa,fara zahar,fast-food,bauturi carbogazoase .. stii tu... old story .Si sa nu uit ... sportul e si el foarte important (desi recunosc ca pe caldura asta eu nu am niciun chef sa il fac). Alege programe diferite,sunt o multime pe net,de la cele mai usoare la cele mai grele.Faci cat poti,bine ar fi de cel putin 3 ori pe saptamana. Iti dau exemple de programe : zumba,30 day shred,hip-hop abs,10 minute trainer,tae-bo,pilates... si restul stii tu .. alergat,bicicleta,role. Mai sunt si alte programe,cauta unul pe care sa il faci cu placere.
Cu toate ca din aprilie pana acum ai fi putut sa ai rezultate frumusele,nicio problema,poti incepe de acum,niciodata nu e prea tarziu.
Iti doresc mult succes,cu siguranta vei ajunge acolo unde ti-ai propus! Sa nu te dai niciodata batuta !
__________________
I'm not there yet, but I'm closer than I was yesterday.
You cannot taste perfection, you can feel it!
The real beautiful look is in those who have worked for it.


Adrianaa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1026 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 510 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]