View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 07 sep 2011, 13:14:36
Geanynna's Avatar
Geanynna Geanynna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mai 2011
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 35
Dieta: personalizata
Date: 166cm, 61kg
Mesaje: 2.383
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Nu mi-a venit ciclu. Ar trebui să mă îngrijorez?

Citat:
Anterior postat de aycha Vezi mesajul
Bună slăbuţelor.Am o problema.Luna trecută mi-a venit ciclul,dar a ţinut destul de puţin,iar luna asta nu a mai venit deloc.Menţionez că sunt virgină.Ar putea fii din cauza noului regim de viaţă?Să îmi fi dereglat el hormonii?Menţionez că mănânc bine şi sănătos,nu mananc in nicio zi mai putin de 1000kcl. Ar trebui să mai aştept?
Dar ceea ce mă ingrijoreaza pe mine este faptul că mă voi duce in curand la medic şi probabil imi va da ceva pastile pentru reglare sau cev de genu.Acele pastile ingraşa de fel?

Multumesc anticipat pentru sfaturi şi răspunsuri
Aha, deci bebe nu vei avea deci se exclude asta
Poate fi o dereglare hormonala, poate fi din cauza dietei si chiar a stresului ( daca exista), pot fi multe cauze........
Mai asteapta putin si apoi mergi la medic, iti va da anticonceptionale sa iti vina Daca e doar intarzierea ciclului si nu ai alte probleme.

Exemplu: Eu in clasa a 12a am patit la fel din cauza stresului de la bac, am mers la medic mi'a dat pastile, dupa primele 2 pastile cred ca mi-a si venit....nu te ingrasa din cate stiu eu, te fac doar sa retii apa in corp..plus ca nu vei lua ca si fetele care iau regulat pastile anticonceptionale si doar cateva pastile

Eu recomand medicul in orice caz!
__________________
Daca Vrei, Poti !
Jurnalul meu Geanynna
Geanynna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2037 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1520 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat