View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 26 feb 2010, 12:33:31
Suzume's Avatar
Suzume Suzume este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 13 feb 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 34
Dieta: South Beach Faza 1
Date: 160cm, 73kg
Mesaje: 1.509
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dermatita atopica - ajutor!

Citat:
Anterior postat de OitaVesela Vezi mesajul
Daca se mai confrunta cineva cu aceasta problema, va rog mult sa ma ajutati.
Povestea mea este urmatoarea: De aproximativ 6 ani ma confrunt cu o recidiva urata din copilarie. Atunci s-a manifestat doar pe scalp, am scapat aproximativ repede cu tratament medicamentos+creme ( pe vremea aia medicii nu stiau prea multe despre traba asta si tin sa cred ca nici acuma dupa multele experiente "placute", dar am avut noroc ).
Acum se manifesta pe piele: picioare, brate cel mai rau. Am fost pe la vreo 7-8 medici, cred ca toti au facut experimente pe mine ca mereu auzeam " daca nu merge asta incercam altfel, si daca nici atunci mai am o idee", idei evident fara succes. Tratamentele au variat de la niste biete creme si pastile naturiste pana la tratamente hormonale, corticosteroizi, diete alimentare groaznice, imunizari si chiar homeopatie (care oricum e apa de ploaie da eram disperata si am zis ca hai sa o incerc si pe asta). Efecte pozitive 0, in schimb cele negative cu duiumul. Am trecut prin stari de la "sper sa mearga", la dezamagiri si depresii.
Tare as vrea sa pot purta si eu o fusta sau o rochita fara dresuri si sa scap de pantaloni lungi vara pentru ca picioarele mele arata groaznic.

De vreo luna am incercat cu dermatocosmetice, rezultate nu foarte promitatoare dar ma gandesc sa mai incerc si altele, poate gama aleasa nu e tocmai potrivita pentru pielea mea.

Daca a trecut cineva prin asta, sau stie ceva ce ma poate ajuta, va rog mult. Am zile cand ma uit la mine si imi vine sa plang.
Imi pare rau pentru ghinionul tau. Eu nu am trecut prin asta dar am auzit pe cineva care a avut aceasta problema si tot cu dermatocosmetice i-a dat de cap. Si-a cumparat programul de curatare de la Clinique, gel de curatare, tonic si crema si a scapat de dermatita.
__________________
Jurnalul meu: Jurnalul Roz al lui Suzume
Citat:
Anterior postat de Art Williams
"I'm not telling you it is going to be easy. I'm telling you it's going to be worth it."
Suzume, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 636 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat