View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 26 ian 2011, 14:03:38
florescu catalina's Avatar
florescu catalina florescu catalina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: nici una
Date: 158cm, 60.7kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de campanie - Catalina

Am sa descriu rutina zilnica, sa mi spuneti daca trebuie schimbat ceva.
-trezirea este la 6.40, ajung la servici in jurul orei 8.00, beau o cana de cafea solubila cu lapte.
- in jur de 9, 9 30 manac un mar
cam asta e micul dejun, si mi e comod si natural asa.
-in jur de 11, 11.30 manac pranzul; cam devreme, dar asa mi e bine; pe de o parte pentru ca micul dejun e mai mult simbolic, pe de alta pentru ca acest pranz devreme e o masa consistenta si am timp sa ard caloriile in timpul zilei; pranzul consta in ceva supa adusa de acasa, sau in supa cu taietei instant de la Vifon - e consistenta, satioasa si nu are nici multe e uri, nici multe calorii
-pe la 13, 13.30 imi fac fie un ceai silueta perfecta, indulcit cu zaharina, fie inca o cafea daca imi e foame
-plec de la servici in jur de 17.30, 18.00, cu drumul si jumatate de ora de cumparaturi, ajung acasa in jur de 18.30, 19. Imi mai ia jumatate de ora sa gatesc cina, in jur de 19, 19.30 servesc cina; care consta intr un file de pangassius la capac, in abur propriu, si 6 sau 7 ciuperci innabusite la abur, cu sare, mancarica de spanac; poate fi spanac cu un ou prajit; poate fi spanac cu ficatei prejiti; daca sunt in vizita manc orice,dar dupa calculator.
- daca am fost cuminte, mai raman calorii de ceva seminte de fpare prajite fara sare seara, de jumatate de ou kinder, sau o gurita din ce dulce manaca prietenul meu.
- la ora 10 fac miscare; am acasa bicicleta eliptica AB FIT si banca de exercitii ridicare greutati - banca e aprietenului meu,facem exercitii impreuna - pana acum faceam 30 min bicicleta eliptica, 10 min pe prima treapta, 10 min pe a 2 a, 10 min pe a 3 a (bicicleta are in toatal 5 trepte), urmate de ridicari usoare, 2 exercitii a cate 4 serii a cate 12 ridicari + 150 de abdomene, din cele scurte, cu abdomenul mereu incordat, de 4 ori pe saptamana, in weekend chiar mai mult, pot fi si 2 antrenamente intr o zi; am inceput sa ma gandesc insa sa alternez cardio cu greutatile, pentru ca e foarte obositor, si daca le as trata separat parca le as trata mai bine, mai serios... nu stiu, zic, pe de alta parte ma tem sa reduc din exercitii;
-de asemenea folosesc corset de neopren. nu stiu daca ajuta la modelarea abdomenului propriu zis, dar imi ridica f mult temperatura corpului si transpir f bine.

Urmeaza o baie fierbinte, cu prietenul meu, la 12 noaptea sunt in pat, absolut exterminata de oboseala.

Cam asa stau lucrurile
Regulile importante sunt: sa NU AJUNG NICIODATA CU CALCULATORUL PE PLUS
Sa nu stau 2 zile la rand fara exercitii.

Ritmul acesta de viata povestit e foaaaarte alert, obositor, am inceput sa fiu nervoasa si rastita cu prietenul meu, ceea ce nu e bine.
florescu catalina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1863 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1346 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1347 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]