View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 02 nov 2011, 22:46:09
Iness's Avatar
Iness Iness este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2011
Locaţie: Piatra Neamt, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Mihaela Bilic
Date: 170cm, 67.5kg
Mesaje: 173
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grăsime excesivă dupa Binge Eating

Citat:
Anterior postat de bijoou Vezi mesajul
ce ma bucur sa te vad asa! sunt sigura ca va fi bine si o sa reusim impreuna sa ne sustinem.

intr-adevar si eu vreau sa slabesc aproximativ 8kg pana pe 1 ianuarie...asta inseamna aproximativ 1kg pe saptamana, ceea ce e ok...daca nu vor fi chiar 8 nu ma supar, atata timp cat vad progresul.

nici eu nu aveam pofta de prajeli in episoadele de binge, cu mentiunea ca am ajuns la un moment dat sa mananc fast food bine ca m-am oprit la timp ca de nu cine stie cum ajungeam si pielea mea avea cel mai mult de suferit.

somn usor si aveti incredere in voi
Cu Fast-food am pățit eu. Mi-a ieșit o iritație pe piept, pe sâni mai exact cu shaorma. Dacă intră în categoria ”prăjeli” atunci da, am mâncat de 2 ori și shaorma(cred ca am mâncat de vreo 4 ori în toată viața)

Mă motivează faptul că o să fiu slăbuță de Crăciun și că o să fac fotografii fără să mă ascund. Crăciunul înseamnă mult pentru mine și nu vreau să-l stric

Mă ghidez foarte mult după principiile Mihaelei Bilic. Doar cu fructele nu-s prea de-acord, că-mi plac și mănânc mai mult decât permite ea.

Voi ce diete țineți?

hug hug
Iness, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1703 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1186 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 412 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat