View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 15 aug 2013, 12:24:20
lavinia elena's Avatar
lavinia elena lavinia elena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iun 2012
Locaţie: Craiova, Romania
Date: 166cm, 55kg
Mesaje: 131
Aprecieri acordate: 120
Am fost apreciat(a) de 50 ori in 43 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei adolescente obsedate

Citat:
Anterior postat de marry10 Vezi mesajul
Da, sunt obsedata! Sunt obsedata de slabit, iar atunci cand au loc aceste episoade de binge-eating simt ca nu am puterea necesara de a ma controla.. "Nu pot sa pastrez pachetul pentru o bucatica... Mai bine o mananc!". Desi sunt momente cand nu am ciocolata/biscuiti(dulciuri) in casa, gasesc niste piscoturi uita-te pe ultimul raft, cand ma apuca opofta nebuna si creierul imi spune:"Ehh.. nu o sa te ingrasi", se duce tot.

Am intrat in acel cerc.. Slabesc 1 kg de luni pana vineri iar in weekend il pun la loc. De fapt... eu nu am slabit vizibil, aceleasi aripioare, aceleasi coapse, in conditiile in care fac sport 5-6 zile pe saptamana(4-5 pop pilates-si merg la alergat 3 zile(alerg cam de 3 saptamani si imi place mult)). Al

De unde frustarile din ultimele zile? Am tinut dieta Rina pentru 30 zile. O luna in care am slabit doar 1 kg... dupa zile intregi de fructe si zile in care mancam orez cu legume.. doar 1 kg. Nu am trisat, nu am mancat mult, poate chiar am mancat prea putin. Nu stiu sa mananc! Nu stiu cum sa-mi ofer toti nutrientii.
Teoria o stiu.. 5-6 mese mici, carbohidrati doar pana la ora 6, cina mai usoara. Ei bine.. eu nu stiu ce inseamna portii mici. De fapt, nu stiu ce inseamna portii normale.


E pacat. Sunt o adolescenta.. am 17 ani, 1,64 si 55 kg (probabil 57| din cauza ultimelor zile) . Vreau sa invat sa mananc sanatos, normal, sa stiu cand sa ma opresc. Vreau sa nu mai fiu atat de obsedata de slabit!
Vreau...

ma regasesc atat de mult in ce ai scris mai sus ..
lavinia elena, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
lavinia elena, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1997 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1480 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat