View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 09 apr 2010, 23:26:56
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Uluceanu Ana-Maria

Citat:
Anterior postat de UluceanuAnaMaria Vezi mesajul
Multumesc pentru incurajari, Mirabela. La fel iti doresc!

Am postat cu cateva minute inainte, la postul "Haideti sa pierdem impreuna 10 kg" modalitatea in care am reusit sa ma mentin pe parcursul sarbatorilor.. Ma gandesc c-ar putea fi folositoare celor care acceseaza acest post, anume jurnalul meu

Am sa copiez (imi este mai usor asa):


Am renuntat la cartofi (orice fel: prajiti, copti, in faimoasa salata orientala specifica sarbatorilor la noi ) si la paine.. In ultimele zile in care am mancat paine, aceasta a fost decat integrala si prajita - dar asta se intampla acum o saptamana si un pic.
Am incercat sa renunt si la Cola (singura obsesie alimentara, daca nu luam in considerare ciocolata) dar am esuat si de data asta.. Nu am baut in cantitati uriase cum obisnuiam, dar nu asta conteaza! Acum incerc sa renunt si la Cola dar tentatia e mare. O sa incerc sa rezist, pana la urma o sa reusesc!

Mi-am permis cate putin din toate, uneori am abuzat (si m-am cait dupa, credeti-ma). Putin pasca, putina ciocolata, un carnacior, un gratarel.. Am facut un usor exces de ciocolata (am mancat biscuiti cu ciocolata) si am mancat si 2 pungi de floricele intr-o saptamana. Incerc sa-mi corectez greselile saptamana asta.

Azi am avut o zi fericita.. De dimineata am mancat un bol de cereale Cheerios (stiu ca au zahar.. promit sa-mi iau cereale integrale chiar maine de la Plafar) cu muuult iaurt (aveam pofta), in jurul orei 4 mi-am luat 5 bulete de cascaval (LE ADOR) iar in jurul orei 6 am mancat iarasi un bol de cereale, de data ceasta Chocapic, cu muult iaurt (iarasi) iar acum.. la 10.. am mancat 2 oua fierte si 2 ridichi.. am baut Lipton toata ziua si un singur paharel de apa! Urat! Promit maine sa beau muuuulta apa.

Succes in continuare!
Este bine,pentru ca esti contiente de ce este bun si ce nu.
Toate avem momente cand papam gresit,dar trebuie sa ne indreptam si/sau sa marim viteza/min sportului.

Felicitari pentru ca ai renuntat la animentele mai putin favorabile dietelor.
Dar de multe ori conteaza cantitatea si cum sunt combinate. Poti papa linistita 100-150g cartofi fierti sau 20g paine...
Si eu am renuntat la paine,dar din alt motiv. Am devenit dependenta de ea,si decat sa mananc putin mai bine deloc
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]