View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 16 apr 2010, 14:38:33
OitaVesela's Avatar
OitaVesela OitaVesela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: 1600 kcal + sport
Date: 160cm, 45kg
Mesaje: 3.092
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Sa vorbim despre cardio

Citat:
Anterior postat de Danielutza Vezi mesajul
Minim o ora ? Pai stii ce inseamna asta ? Nebunie lenta dar sigura, uzeaza psihicul, ce naiba. De psihic nu vorbeste nimeni.
Mai stiu eu pe una care facea bicicleta 60-65 minute/zi de 4-5 ori pe saptamana si o luase razna, era nervoasa, intra creierul in stres inca dupa 10 minute de bicla, desigur facea ca la carte, in ritm alert, facea de cam 2 ani de zile, pe timp ce trecea, devenea mai stresata, timpul se dilata, percepea ca trece fff greu, o enerva orice in timpul antrenamentului, se simtea multumita pe moment dupa antrenament, cum ca slabea, dar dupa aia era dezastru, asta e ocna.
Nici asa, ce viata e asta ? Si servici si dieta si bicicleta pana mori , doamne fereste. Hai un 30 minute la un ritm mai lejer mai merge, dar nu minim o ora si tare.
Atunci viata care mai e ? Nici in iad nu e asa poate.
Am incercat si eu odata sa ma pun pe bicla, dupa 10 minute am zis ca nu ma mai pun 100 ani, intri in supraefort si intr-un disconfort de nu se poate.

Daca e sa aleg aerobic as alege totusi bicicleta, intrucat pe aia o poti avea si acasa fara probleme, dar nu aia eliptica, ci pe cea normala.

Treaba asta cu "stiu pe cineva" are relevanta 0.
In timpul sportului creierul elibereaza serotonina - "hormonul fericirii". Eu niciodata nu am avut "nervi" din cauza sportului
Viata care mai e? Pai tocmai asta e viata : faci sport ca sa fii sanatos si in forma, sa nu mori de inima cand urci 3 etaje sau alergi 20 de metri dupa autobuz, faci sport ca sa te protejezi de lumea din ce in ce mai poluata si nesanatoasa din jurul tau, faci sport ca sa arati bine si sa te simti bine. Mananci sanatos, cum trebuie si cat trebuie pentru tine, organismul si sanatatea ta.

Un stil de viata activ nu e in niciun caz un chin.
Daca tu dupa 10 minute nu ai mai putut inseamna ca ai o conditie fizica precara.
OitaVesela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1807 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat