View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 09 nov 2010, 20:53:08
rodica2010's Avatar
rodica2010 rodica2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iun 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 57
Date: 156cm, 66.6kg
Mesaje: 2.853
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 42 ori in 33 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rodica2010-Iubeste-te sa poti iubi!

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
rodicuta, m-am oprit la taifas la tine acasica!! m-am asezat frumos pe canapea in sufragerie si ma asteptam sa gasesc si un "caiet" cu ceva versuri pai ce faci?? la tine si la damo venim la poezele si ideii geniale despre cum sa nu ne mai calmam cu mancare!! Ca si eu..si eu ca si tine imi cautam echilibrul (si acum uneori) in a manca.. Sau doar la damo cu poezele?? ok..voi stabiliti..eu acum am cautat pe la tine pe aici un ceai..da mama ma-sii ca dadui doar de torturi..ce parere aveti, un ceai, doua..trei?!?!?!

te pup si imi pare bine de cunostinta!!
Torturile le-am primit de la fetele ce-au venit in vizita!Poezia e un hobby de-al meu de care nu am mai avut timp.Muuuuuult timp! Dar n-ar fi rau sa ne aplecam mai mult asupra scrisului si sa uitam de mancare.Ceiut chiar vreau sa-mi fac acusica si te invit si pe tine daca vrei.Eu imi fac un ceai rosu.Tu de care vrei?Zahar nu,doar fructoza.Dar,fiind seara,voi renunta la fructoza.In privinta mancarii,trebuie sa luptam cu demonul asta,ca asta e o lupta pe viata si pe moarte.Cu suferinte...,injuraturi...,lacrimi....,SHOW MUST GO ON!
rodica2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]