View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 06 feb 2012, 18:39:05
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal Marilo - o speranta de ajutor

Buna my dear classy lady!! Te pup cu drag si ma bucur sa-ti descopar jurnalul. Am sa mai trec, am sa te vizitez zilnic sa vad cum esti, cum stai..cum te tii de treaba.
Acest forum mie mi se pare grozav pentru femei ca noi care la un moment dat "au cam pierdut contactul cu ele" si au ajuns pe nesimtite la un numar de kilograme. Daca stam sa analizam situatia fiecareia din noi, o sa sesizam ca mai toate am ajuns la "acel numar" pe fondul unor probleme, pe fondul unor situatii.. Am inteles ca trebuie sa rezolvam acele situatii si apoi pierdutul kilogramelor or sa vina de la sine. Se pare ca tu ai trecut de faza aia..deci acum, nu ramane decat sa ai grija ce "carburant" ii dai organismului tau ca sa functioneze normal. Stiuuuu, la teorii sunt tare buna..dar frate..practica ma omoara.
Eu iti urez succes, muult succes si sunt convinsa ca ai sa-l ai. Vreau sa fiu ca tine la 50+, vreau sa fiu hotarata si vreau sa fiu o frumoasa (cum ai fost tu) la nunta fetitei mele (cand o fi!!). Te pup si mai trec.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat