View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 28 apr 2012, 15:16:13
laurav's Avatar
laurav laurav este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Weigth Watchers
Date: 163cm, 61kg
Mesaje: 22
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cate kilograme cantareste un centimetru?

Citat:
Anterior postat de Elena19 Vezi mesajul
D-asta eram eu demoralizata de fiecare data cand ma cantaream dupa o saptamana de "cumintenie".
Binenteles,crezand ca eforturile mele au fost in zadar bagam niste dulciuri .. sa compensez.. imi ziceam ca daca ma chinui degeaba ce rost are ?
Ma bucur sa aflu lucrurile astea!
Am o colega care e mai inalta putin ca mine si are mai putine kilograme decat am eu dar ochiul meu critic considera ca e mai grasa decat mine (rautate) ..
Totusi.. am fost suparata mult timp din cauza acestui lucru.. Adica ea mananca la scoala numai covrigi si biscuiti,singura miscare pe care o face,si nici aia mereu,e drumul de acasa la liceu si inapoi si eu care totusi ma chinui ??? (cel putin in comparatie cu ea) )
Depinde de metabolismul si structura fiecaruia. Unii mai au si noroc din asta. Insa ca si consolare o sa-ti zic ca am avut si eu o colega de genul asta in liceu care manca toata ziua numai prostii, nu facea strop de miscare (drumul casa-liceu inseamna vreo 2-3 minute, ca locuia peste drum) si cu toate astea era slaba ca o scandura. Dupa ce am terminat liceul am pierdut legatura cu ea si am revazut-o abia vreo 3 ani mai tarziu. Si crede-ma ca era sa nu o recunosc, cred ca pusese vreo 20 kg pe putin. Nu zic ca o sa i se intample si colegei tale acelasi lucru, dar nici nu cred ca exista multe persoane care pot trai o viata intreaga mancand toate tampeniile si sa ramana si slabe si sanatoase Asa ca lasa demoralizatul si tine-te de treaba, o sa vezi la final ca merita efortul!
laurav, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1768 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1251 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat