Subiect: Nu mi-e foame...
View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 10 mar 2010, 22:48:44
Kitkat's Avatar
Kitkat Kitkat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: South Beach
Date: 168cm, 54.5kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Nu mi-e foame...

Buna! In primul rand felicitari pt kg pierdute si pt centimetrii de care ai scapat!

Vad ca ai si tu problema "nu mi-e foame", cunosc, mi se mai intampla si mie uneori... am perioade. Uite niste sfaturi care la mine functioneaza de minune:

1. Mananca dimineata. neaparat! Masa de dimineata e foarte importanta pt ca ea iti pune metabolismul in miscare si deci incep arderile. Vrei sa inceapa arderile intense de dimineata sau abia la pranz? Fara mic dejun metabolismul tau e aproape blocat pana la prima masa... fara ardei, nici foame.

Eu cand nu mancam dimineata puteam sa stau si pana seara fara manancare si abia daca mi-era foame. Asta se intampla acum multi ani, nu ma certati. Acum nu mai pot trai fara micul dejun.

2. Mananca ceva cald. Mancarea calda, gatita din nou iti activeaza metabolismul in timp ce cea rece il incetineste, daca mananci doar rece il blochezi de tot. Supele sunt ideale! Incearca sa iei ceva cald mai ales dimineata (cateva guri de ceai sau incalzeste-ti laptele pt cereale, orice)

3. Aici nu stiu ce titlu sa sau Stiu ca e bine sa mananci des, dar adevarul e ca fiecare din noi e diferit. Pt unii gustarile sunt bune, altii au nevoie de intervale mai mari intre mese.

Eu cand am inceput dieta mancam 3 mese + 2 gustari, ma fortam sa mananc cu toate ca nu mi-era niciodata foame. Mese peste mese, gustari peste gustari, n-avea timp sa mi se faca foame, mereu mancam cu stomacul inca plin de la masa anterioara. Asa ca nu puteam manca decat foarte putin, si putinul ala era fortat pt ca deh... trebuia sa mananc.
Am renuntat la gustari, si a inceput sa imi fie in sfasit foame intre mese, abia asteptam sa vina urmatoarea masa, mancam mai mult si cu pofta.

4. Nu rontaii aiurea. Nu manca acum un covrigel, acum o felie de rosie, pauza urmatoare doua guri de banana, un pufulet, asa nu o sa ajungi sa mananci niciodata o masa ca lumea. Mananca dupa planul tau: 3 mese, 3 mese + 2 gustari, sau cum vrei tu, dar in afara de asta nimic.

Scuze ca am scris atat
Kitkat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat