View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 08 sep 2013, 22:11:56
elle24's Avatar
elle24 elle24 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 sep 2011
Locaţie: craiova, Romania
Vârsta: 31
Dieta: personalizata
Date: 164cm, 54kg
Mesaje: 39
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Be healthy,be happy

Citat:
Anterior postat de alexandra123 Vezi mesajul


Nu vreau sa raman aici in nici un caz!! Da am slabut 8 kg dar cam intr-un an. Dar in acest timp am avut si momente cand slabesm 1 ma ingrasam 2 dar momentan sunt aici, imi doresc sa mai slabesc 8 kg.
Ceea ce conteaza este ca ai reusit si ca esti dispusa sa mergi mai departe.Sper si eu sa reusesc sa imi schimb permanent modul de a manca.Am observat ca dupa 2-3 saptamani sau chiar si mai putin in care mananc sanatos,mancare gatita in casa,fara uleiuri si prajeli si alte prostii ,incep sa ma simt atat de bine..Am mai multa energie,mai multa incredere in mine...Dupa aceea vine o perioada in care parca uit totul,si desi stiu ca o sa ma simt rau dupa aceea, mananc tot ce prind in cale.
Eu imi doresc sa reusesc mereu sa mananc ceea ce trebuie,si din cand in cand sa mai imi fac si poftele.Azi ma simt mai increzatoare. Sa vedem de maine in colo ce va fi.
__________________
Never, never, never, never give up!
elle24, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1502 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui elle24:
LOREDANA99 (10 sep 2013)