Subiect: Soacra
View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 19 mai 2010, 15:17:27
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Soacra

Citat:
Anterior postat de Suzume Vezi mesajul
Eu nu am probleme cu soacra mea. Parca mi-ar fi mama. Ma sfatuieste cand sunt suparata sau cand ma mai ciondanesc cu al meu ca ea stie cum sa-l iau. Am stat la ea 2 zile ca una din cumnatele mele a fost ocupata si nu a putut sa o ajute cu curatenia si am zis ca vin eu sa fac curat. M-a tinut ca in puf, nu m-a lasat sa fac nimic, am stat numai de vorba. Imi aducea mancarea la pat si cand terminam nu ma lasa sa ma dau jos sa-mi duc farfuria la bucatarie.

In schimb maica'mea si al meu , vai cei mai rai dusmani. Nu ca i-ar fi facut ceva anume dar mama e foarte geloasa ca sunt mai tot timpul cu al meu si numai e ea in centrul atentie. Acum e mai bine ca asta-vara am rabufnit si am facut eu scandal mare, asta-iarna la fel. Acum ii face cadouri iubitului.
Vaaai, stiu cum e, sotul meu nici nu vrea sa calce in casa la maica-mea iar ea zice ca nu-i nici o problema, nu-l obliga nimeni . Problema probabil e aceeasi, e geloasa pe atentia pe care i-o acord lui.

Cu maica-sa ma inteleg relativ bine, nu neaparat ca si cu o prietena dar ca si cu o vecina/cunostiinta veche cu care imi face placere sa stau la cafele.

Cred ca are importanta relatia cu soacra numai daca locuiesti cu ea, sau petreci mult timp impreuna cu ea.

In perioada cand locuiam cu socrii lucrul care ma deranja era excesul de sfaturi, si cred ca era mai bine cu ea decat daca as fi locuit cu maica-mea cara imi vrea prea mult bine incat ma sufoca cu indicatii. Acum cand suntem la 3000km chiar imi e dor de amandoua.
Răspuns cu citat