Subiect: Jurnal amyy
View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 26 apr 2011, 10:59:18
amyy's Avatar
amyy amyy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 apr 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 35
Date: 170cm, 69kg
Mesaje: 46
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal amyy

Buna fetelor

Uffff bine ca au trecut sarbatorile....caci a fost foarte stresant sa ma gandesc ca exact dupa prima zi de Paste, vine ziua de cantar....si cum era de asteptat, nu prea am progresat. Am ramas tot la 67 si sunt un pic dezamagita, dar stiu ca m-am cam abatut, caci am gustat cate putin cam din toate. Nu mult, dar suficient astfel incat cantarul meu sa se intepeneasca la 67. Pai normal, ca unde mergeam , lumea ne aseza la masa Eu m-am mai scuzat asa pe unde s-a putut si am incercat sa aleg de pe masa ce era mai putin daunator. S-a mai adaugat si raceala de saptamana trecuta, si sportul l-am lasat mai moale.
Dar acum trebuie sa imi revin...s-a mai incalzit si afara si o sa pot merge in parc la sarit coarda ...Nu vreau sa mai vad mancare...gata, sunt din nou pe baricade.
Peste o saptamana o sa fiti mandre de mine

Aaaa....fetelor plec la munte maine . Abia astept...Oricum sa stiti ca nu o sa pap prostioare caci voi fi cu prietenul meu si el ma sustine cel mai mult de cand am inceput cu slabitul. A zis ca o sa facem o drumetie ceva, ca sa inlocuiesc aerobicul ...Crede ca acum am capatat rezistenta si nu mai obosesc asa repede, dar va fi dezamagit maine

Acum va pup pe toate dulce dulce dulce (ca nu ingrasa) si o sa dau o raita pe la casutele voastre sa vad cum ati petrecut si ce progrese ati mai facut .

Bisou!
__________________
Jurnal amyy

When life hands you lemons ... ask for tequila and salt...
amyy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 918 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]