View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 13 mai 2011, 07:11:28
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Relatia sot-sotie dupa venirea pe lume a unui copil

Jessik, o femeie care face 6 copii isi pecetluieste soarta cu manuta ei si o face constient. Nu i-as plange de mila, ca presupun ca stie exact ce face, cel putin dupa ce l-a facut pe primul si a vazut ce inseamna (si de fiecare data are cate 9 luni de gandire la dispozitie sa isi dea seama daca se opreste sau trece la urmatorul). Soooo... presupun ca ea isi doreste sa gateasca 16 feluri de mancare, sa trebaluiasca toata ziua si altele din aceeasi gama, e felul in care alege sa traiasca. Sa fie la ea!

In alta ordine de idei... Spui ca "nu-i poti cere sa faca prea multe daca munceste" x ore pe zi. Asta e o idee impamantenita aici, nu stiu cum e acolo unde stai tu, dar porneste de la o eroare: cand spuneti ca femeia sta acasa, voi chiar o luati de buna. Adica va imaginati ca nefericita STA. Nu, o femeie care isi creste copilul munceste 24 h pe zi, 7 zile pe saptamana, fara pauze si sarbatori legale. Din cate imi amintesc eu despre viata mea la serviciu, nu am fost niciodata seara la 7 atat de obosita cum sunt acum seara la 7. La serviciu ma ai timp de o tigara, de un solitaire, mai stai la o barfa pe coridor, ma rog, oameni suntem. Cu copilul nu te poti "face ca muncesti", pui osu' si rezolvi problema in interval de 3 secunde de cand apare. Asa ca nu mi se pare deloc deplasat sa-i ceri seara sa isi petreaca 2-3 ore cu propriul copil, numai pentru ca tu "stai acasa" si el "munceste". Daca face mai multe cu atat mai bine, si mi se pare demn de lauda (nu e cazul meu, barbatu-miu inca nu a reusit sa gaseasca butonul de pornire al masinii de spalat)

In rest... stii tu vorba aia, daca as avea un banut pentru fiecare femeie care spune "eu nu o sa-mi rasfat copiii" inainte de a-i face (inclusiv eu, care eram zmeul-zmeilor diin punctul asta de vedere), as fi putred de bogata. Mai vorbim dupa ce-l faci pe al tau
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat