View Single Post
  #2274 (permalink)  
Vechi 03 oct 2011, 18:55:16
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Roxii

Citat:
Anterior postat de alinush Vezi mesajul
off scumpa imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta
sper sa se rezolve problema cu facultatea..nu meriti sa treci iarasi prin atatea
da tipa aia ce mai vrea de la viata ta?ia zi`i tu vreo 2 de dulce sa`i ajunga si sa te lase in pace..sa inteleg ca te`ai despartit de claudiu,bine a facut scumpa..chiar daca a fost o relatie lunga..eu zic ca nu mai merita
si cum asa iubita?glanda?da dc oare?
sper sa treci peste perioada asta..stiu ca orice ti`as spune nu te face sa te simti ma bine sau sa`ti rezolvi problemele dar eu sunt aici langa tine ca intodeauna ..
Stiu ca nu merit si sincer m`am saturat de atatea probleme. N`a zis nimeni ca sunt singura care are probleme, dar nici chiar asa, toate odata Hai ca daca aveam probleme pe o parte, dar pe cealalta eram multumita ma conformam si treceam peste, dar chiar asa, sa nu`mi mearga nimic bine, ce naiba, sunt blestemata?

Tipa aia e obsedata, la inceputul relatiei mele cu el, de fapt cam 1 an de zile din relatie tot a incercat sa se bage intre noi, se trezea cu el la usa, il suna mereu chiar daca isi schimba el mereu cartelele si tot asa. Apoi 1 an si cv s`a potolit si acum a inceput iar de ceva timp.

De Claudiu da, m`am despartit. Stiu ca nu se merita, de aia am si facut pasul asta si nu imi e greu, doar ca ma deranjeaza faptul ca nu poate sa termine odata cu acuzele si sa ramanem odata amici si atat.

Pai.. se declanseaza de la nervi glanda si la cum am fost in ultimul timp cred si eu ca e posibil sa se fi declansat. Plus ca am si caz de glanda in familie, deci tot ce e posibil. Daca chiar s`a declansat am pus`o Glanda e o boala serioasa si afecteaza tot organismul. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cazul!

Nu imi poti rezolva tu problemele, stiu, dar iti multumesc pt ca imi esti alaturi, numai faptul ca ma asculti ma ajuta sa mai ma descarc putin. Deja nu mai rezist, am niste ochi cat cepele de la cat am plans
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]