View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 09 mai 2021, 09:00:10
Un Pai Roz's Avatar
Un Pai Roz Un Pai Roz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 36
Dieta: numar calorii
Date: 158cm, 80.2kg
Mesaje: 3.165
Aprecieri acordate: 241
Am fost apreciat(a) de 263 ori in 176 mesaje
Implicit Re: Slăbire în 2021

Citat:
Anterior postat de Narawen Vezi mesajul
Îți doresc enorm de multă putere! Sunt sigură că, împreună, vom reuși. Acum e timpul să ne punem pe primul loc. Ar trebui, de fapt, să ne avem mereu pe noi primele în gând, dar life happens. Cu toată sinceritatea, nu-mi pot explica ce blocaj am de nu sunt în stare să mă reapuc să-mi număr caloriile. Conștientizez că nu e un efort mare, conștientizez beneficiile obiceiului, și, totuși nu-l pun în aplicare. Dar încerc să mă înțeleg și să iau decizii mai bune.
Multumesc! Exact asta e, life happens, si mereu imi zic ca nu acord suficient interes acestei arii a vietii mele, cum acord altora. E nevoie de un mind shift aici si inca ma lupt sa il fac. Exact cum eram de consecventa inainte cu numaratul caloriilor, acum sunt inconsecventa, doua zile da, trei nu. Poate si pentru ca nu imi mai ies la numar cum trebuie. Nu stiu cum inainte puteam sa mananc asa putin....Intr-adevar, efortul in sine nu e mare, insa pe mine acum ma frustreaza cat de repede se aduna. De ex, ieri am fost plecata toata ziua si a trebuit sa mananc ceva de la food court. Am ales o salata de Salad Box - asta in timp ce prietenul meu manca burger si cartofi prajiti- si cand am ajuns acasa am vazut ca avea 530 calorii salata mea, ceea ce mie mi se pare mult.

O sa iti mai scriu, daca ma primesti, cu drag. Intr-adevar, obisnuiam sa fiu destul de activa aici si asta ma tinea cumva pe linia de plutire.

Imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea. Este foarte bine ca lucrezi cu un psiholog, astfel de traume se vindeca greu. Am lucrat si eu o perioada cu un psiholog si sunt mandra de oricine face acest pas, o consider cel mai bun lucru din lume.

Legat de motivele tale pentru care vrei sa slabesti, ma regasesc si in ele, mai ales cea cu talpile. Sincer, pana sa adun atatea kg in plus nu am realizat prin cate trec oamenii mai plinuti. Durerea de talpi ma termina si inca alte cateva lucruri, atat fizice cat si psihice. Din fericire sau din nefericire , niciodata nu mi-am legat stima de sine cu greutatea corporala, desi nu imi place deloc cand nu ma mai cuprind hainele. Spun din nefericire pentru ca de aceea imi e greu sa fac ceva in sensul acesta, acceptandu-ma asa cum sunt si simtindu-ma acceptata si de viitorul meu sot, care imi spune mereu ca sunt cea mai sexy Am crezut ca macar nunta ma va motiva, insa se pare ca nu prea....si mai am vreo 2 sau 3 luni pana atunci...
__________________
Jurnal vechi :
JURNAL ALEXANDRA- UN PAI ROZ
Un Pai Roz, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Acest membru apreciaza mesajul lui Un Pai Roz:
Narawen (09 mai 2021)